Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powiekszony enderchest?

Entify

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak jak w temacie, potrzebuje pluginu na powiekszony enderchest. CustomEnderChest, EnderChestPlus, BetterEnderChest odpada.

CustomEnderChest mogloby byc, tylko ze nie zapisuje plikow graczy ;c

JAVA <3

Opublikowano

A w ilu procentach jesteś pewien, że brak zapisu jest spowodowany pluginem a nie Twoim błędem?

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Mozliwe ze popelnilem jakis blad, ale w configu, zmienilem tylko, nazwy "levelow"

JAVA <3

Opublikowano

Albo postępuj zgodnie z dokumentacją, albo kontaktuj się z autorem, albo pisz na forum dając logi i config zamiast narzekać, że wszystko nie działa.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

No widzisz psikus, czyli jednak nie wina pluginu. Na wypadek gdybyś nie potrafił czytać ze zrozumieniem: bez logów nie wróżymy z fusów!

Pewnie źle skonfigurowana baza danych.

newlogo.png

Opublikowano

Error z customenderchest + backupinventory by kamilkime

https://hastebin.com/sumuliwusa.md

(PO ZMIENIENIU IP tutaj \/ NIE ZAPISUJE PLIKOW!)

#kawalek configu z customenderchestplus
database:
    #Type of database, Options: FlatFile or MySQL
    typeOfDatabase: FlatFile
    #MySQL database type connection details.
    mysql:
        host: 0.100.0.1
        port: 25565
        databaseName: 'mydatabase'
        tableName: 'cec_enderchests'
        user: 'admin'
        password: 'cheesecake'
        #This task will scan the mysql database for inactive players and remove them.
        #The scanning takes place after server starts with a 2min delay. Runs on a async thread so server performance will not be affected.
        removeOldUsers:
            #Enable or disable mysql database maintenance. | (true or false)
            enabled: true
            #Inactivity in days. Default 60 days.
            inactive: 70

JAVA <3

Opublikowano

Wyczyść bazę i pliki pluginu. Na przyszłość dawaj cały log i w formacie raw (sam tekst)

newlogo.png

Opublikowano

Po pierwsze masz ustawione na flat

Po drugie skąd to ip: "0.100.0.1" :O (serwery baz danych w tunelowanej sieci? przecież nawet nie wiesz o czym mówię)

Jesteś pewien, że Twój serwer mysql ma port 25565?

newlogo.png

Opublikowano

Po pierwsze masz ustawione na flat

Po drugie skąd to ip: "0.100.0.1" :O (serwery baz danych w tunelowanej sieci? przecież nawet nie wiesz o czym mówię)

Jesteś pewien, że Twój serwer mysql ma port 25565?

Dobra dobra nie czaruj tylko napisz co robic

to ip 0.110.0.1 ustawilem, zeby zobaczec czy po zmianie nie beda sie usuwac nw czemu tak pomyslalem lul

I pozniej zresetowalem, wiec errory nie przez to (usunalem pliki, i sie od nowa zrobily, port to 3306... i dalej sa errory)

JAVA <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...