Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin na cuboid pomozcie

Young Igi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Napisze mi ktos plugin, ze pomiedzy x30 z-30, x-30 z30, x30 z30, x-30 z-30 (taki kwadrat) nie mozna niszczyc blokow, a dla gracza pokazuje komunikat, ze nie mozesz rozwalac? nie chodzi mi tylko ote koordynaty tylko to sa 4 konce jakby i one wyznaczaja taki kwadrat w ktorym nie mozna rozwalac te koordy to tylko przyklad. za pomoc moge dac duzo lajkuf!

@MarcinWieczorek @mate1337 @JordiiYT @ScoreBoard @Nocny 

Wyszedłem do ludzi, bo nie chciałem zyć jak tchórz. Ostatnie pare miesięcy zjadłem grę, jak cóż.

Opublikowano

Może WorldGuard?

Jak chcesz autorski skript to mów ile tych lajków, możemy się targować...

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

bede ci dawał ciągle limit lajkow jak tylko bedę mógł, ale potrzebuje zeby to bylo w pluginie, bo nie chce mi sie tylko dla 1 rzeczy wgrywac skripta. worldguarda wlasnie tez nie uzywam tak samo jak worldedita bo mi to po prostu nie potrzebne wole 1 maly plugin ktorym zrobie jakby region na spawnie taki kwadrat i bedzie all git ;]

Wyszedłem do ludzi, bo nie chciałem zyć jak tchórz. Ostatnie pare miesięcy zjadłem grę, jak cóż.

Opublikowano

Przecież taki cub to 5 minut roboty :O Nawet ja sobie tyle nie liczę :D

Z tym skriptem to ja żartowałem, to jest wbudowane

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Cuboid z serializacją ale w onEnable wersja LITE xD

Po grzyba mu to robisz, jak to jest w NMS? Teraz z grzeczności powie, że używa a i tak ustawi w server.properties, nie widzisz, że mu nawet na WorldEdita ramu szkoda? :D

newlogo.png

Opublikowano

Cuboid z serializacją ale w onEnable wersja LITE xD

Po grzyba mu to robisz, jak to jest w NMS? Teraz z grzeczności powie, że używa a i tak ustawi w server.properties, nie widzisz, że mu nawet na WorldEdita ramu szkoda? :D

nie chcialo mi sie pisac to wzialem klase z internetu, wersja "lite" :D

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

ale w tym z servee proportiea nawet gracz z * nie moze rozwalac bo trzeba co kazde dolaczenie dawac opa + nie moge wybrac komunikatu

@Nocny leca like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...