Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na Globala

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym sobie powrócić do metka  na bocie ... rzecz jasna.

Moje pytanie brzmi jaki świat wybrać ( gdzie gra najwięcej osób ? ) 

a i na hacku  ''Metin2ModPL można spokojnie grać ???. 

Opublikowano

Negros lub Tortuga z tym, że tortuga to najnowszy serwer, ogólnie grać się da, ale musisz być ostrożny bo teraz nie tylko GM banuję a system automatycznie też, nie zostawiaj bota na długi czas samego.

Opublikowano

Negros lub Tortuga z tym, że tortuga to najnowszy serwer, ogólnie grać się da, ale musisz być ostrożny bo teraz nie tylko GM banuję a system automatycznie też, nie zostawiaj bota na długi czas samego.

A z tym automatycznym banowaniem to nawet nie wiedziałem :D Wczoraj jak dropiły piłki przez 2h miałem postawione 2 boty i normalnie dropiły i bana nie wyrwały xD.

Opublikowano

To ta gra jeszcze żyje? Myślałem, że już sami starzy wyjadacze zostali na serwerach

Jak wbiłem na najnowszy świat na ostatnim ch spotykam ludzi ,którzy expią od nowa :) 

Budowniczy
Opublikowano

sam wrocilem do pl 5 dni temu po prostu od zera na negrosie cos pięknego ten zarobek na odłamkach silne 500k fms +9 wykuty (gram na modzie )

Opublikowano

A jak z cenami na serwerach? Pamietam czasy gdy 30mln yang to było bardzo dużo, a później wywindowały w góre tak, że 1mld to była przeciętna cena przeciętnej stalki

Opublikowano

Witam chciałbym sobie powrócić do metka  na bocie ... rzecz jasna.

Moje pytanie brzmi jaki świat wybrać ( gdzie gra najwięcej osób ? ) 

a i na hacku  ''Metin2ModPL można spokojnie grać ???. 

Tutaj filmik gdzie co i jak, gdzie najwiecej ludzi itp myślę że weter > diunar > samos to 3 najpopularniejsze serwery a pod nimi negros? 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

sam wrocilem do pl 5 dni temu po prostu od zera na negrosie cos pięknego ten zarobek na odłamkach silne 500k fms +9 wykuty (gram na modzie )

Sam zacząłem na Negrosie (Przekonało mnie zapełnione CH1) i mogę powiedzieć że zarobek jest bardzo prosty ;D

Gram bez moda ;D

Opublikowano

Co do moda to już pare osób straszyło, że zgłoszą to do gm/supportu. Gdyby im się chciało to może bym miał tego pierwszego bana.

Wystarczy wejść na IRC i napisać do pierwszego lepszego GM'a a gwarantuje że banik jest ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...