Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin2 blokuje otwieranie stron

Got Banned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otoz sprawa wyglada tak ze gdy odpalam metina (mysle ze jest to spowodowane hackshieldem) to gdy probuje otworzyc nowa karte lub cokolwiek w operze to nie wczytuje mi sie dana strona ale jesli mialem juz np otwarte mpcforum to moge normalnie z niego korzystac tylko aby przejsc na inna strone musze uzyc odnosnika inaczej mi sie nie wczyta (chodzi mi o to ze jakbym sam wpisal adres to mi juz nie wczyta) ale gdy korzystam z internetu explorera to wszystko jest ok

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

A może masz procesor zbytnio obciążony?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

A może masz procesor zbytnio obciążony?

nie nic nie mam obciazonego jest to wina ewidentnie hackshielda badz metina i nie piszcie zadnych takich rzeczy jesli nie wiecie jak pomoc to trudno najwyzej bede korzystal z IE ale jesli sie da jakos to naprawic to prosze o pomoc

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Mam to samo wystarczy wyłączyć antywirusa przynajmniej mi to wystarcza (mam avasta)

a jak sie nie ma antywirusa?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...