Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Football Manager 2015 - czy po instalacji na innym komputerze będzie ten sam zapis kariery?

bombelsss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie z gra football manager 2015 czy jak zainstaluje football na innym komputerze to bede miał starą kariere i czy da sie to jakos zrobic ze bym miał tą kariere na nowym kompie?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli masz grę na steam i zapisujesz sobie wszystko w chmurze, to będziesz mieć zapis na innym komputerze, bo wtedy dane zapisu przechowuje dla ciebie steam.

Opublikowano

Da się, wystarczy sobie zrobić backup zapisu gry.

Zapis gry powinien znajdować się w folderze - (C:\Users\xxx\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\games)

819531478353821175209.gif

Opublikowano
Dnia 22.04.2017 o 20:33, bombelsss napisał:

witam mam pytanie z gra football manager 2015 czy jak zainstaluje football na innym komputerze to bede miał starą kariere i czy da sie to jakos zrobic ze bym miał tą kariere na nowym kompie?

Jeżeli dla tej gry jest chmura - to tak

Jeżeli nie, to trzeba wyciągnąć zapis (prawdopodobnie moje dokumenty albo pliki gry) i wrzucić na drugiego kompa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...