Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

op.gg

UpssErroR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanie związane z op.gg, korzystam z niego od chyba dobrych 2 lat, ale ostatnio u mnie zaczął się masakrycznie mulić.

Strony często się nie wczytują, albo wczytują się bardzo wolno.

Też tak macie?

Uprzedzam, internet mam bardzo szybki, ping bardzo niski, pozostałe inne strony normalnie mi się ładują i działają szybko.

Z góry dzięki za odpowiedź ;)

Opublikowano

Czasami sa po prostu przeciazenia serwerow, jesli masz tak caly czas to mozesz sprobowac wchodzic przez incognito (u mnie niektore strony w ten sposob sie szybciej wczytuja) czy nawet sprawdzic na jakims vpnie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Czasami sa po prostu przeciazenia serwerow, jesli masz tak caly czas to mozesz sprobowac wchodzic przez incognito (u mnie niektore strony w ten sposob sie szybciej wczytuja) czy nawet sprawdzic na jakims vpnie.

Jasne, rozumiem przeciążenia, ale ostatnio zdarza mi się to gdzieś w 50-60% przypadków wejścia na op.gg co daje słaby wynik. Często nie mogę załadować buildów, statystyk ogólnych itp.

Spróbuję to z tym incognito ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...