Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem FPS CS:GO

4321021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , sprawa wygląda tak , mój brat ma laptopa Lenovo , nie wiem jaki model. W CS:GO na najnizszych ustawieniach mial zawsze po te 50-60 FPS , dzisiaj od tak po prostu ma max 45 FPS , przy czym bawiłem się w ustawienia wszystkiego w komputerze na Wydajnosc jak i ust. karty graficznej i dalej nic..

Nie wiem juz co zrobic, jezeli chodzi o sprawy komputerowe to jest praktycznie ze zielony.

Prosze o pomoc , tutaj dam parametry a w ddodatku pytanie , jaka ilosc fps powinien miec na takim laptopie

Procesor :  Intel Core i3-110M , 2,4 Ghz   4 rdzenie

Pamiec : 4GB Ram

64-Bitowy system

Karty graficzne (nie wiem dlaczego dwie)  :   AMD Radeon HD 8570M       /    IntelR HD Graphics 4000

System  : Windows 8 

Dziekuje i pozdrawiam
Opublikowano

dzis chyba byla aktualizacja csa, mozliwe ze ona ukradla mu te fpsy :) tak w ogole to on uzywa tego radeona? bo wydaje mi sie ze nawet te 70/80 na niskich powinno byc.

Opublikowano

dzis chyba byla aktualizacja csa, mozliwe ze ona ukradla mu te fpsy :) tak w ogole to on uzywa tego radeona? bo wydaje mi sie ze nawet te 70/80 na niskich powinno byc.

Jeszcze dzisiaj rano było nawet i do 70 czasem skakało. Możliwe ze ta aktualizacja cos powalila , da sie to jakos naprawic albo cos ? :/ 

Opublikowano

najlepiej jakkby volve zooptymalizowalo tą gre bo to juz jest katastrofa.

Ja naintel pentium n3700 1.6 Ghz x4 wyciagam ledwo 50 fps z grafika Intel hd przy 8 gb ram

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...