Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O nowych aktualizacjach

Herr_Haha

O nowych aktualizacjach  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uważasz, że Minecraft idzie w dobrym kierunku (np. dodanie mikstur, koni, nowych struktur), czy w złym kierunku (np. brak możliwości przecinania się torów, łączenia dwóch wagoników, dowolnego układania redstone'a, a także umieszczania w blokach...

• Tak, idzie w dobrym kierunku
    • Nie, idzie w złym kierunku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jako, że nie znalazłem podobnego tematu na forum odnośnie opinii na temat nowszych wersji Minecrafta to zapraszam do udziału w ankiecie, jak i do dyskusji  ;)

m1ci22k.png

Opublikowano

Kto lubi zmiany, niech gra na nowych wersjach :P Wszystko zależy od upodobań

I tak masa osób siedzi na 1.7 na gów..hc

Ja się np. cieszę, że wprowadzają papugi w 1.12 (czyli w sumie pierwsze ptaki :O) albo że będzie można robić kolorowe łóżka, w 1.11 najlepsze są lamy i shulker boxy.. ale nie będę się tu rozpisywać co tam mi się podoba w tych wersjach, bo przecież pewnie nikogo to nie obchodzi xD

Opublikowano

W sumie to fajnie że idzie to w jakąś stronę, a nie stoi w miejscu, dla mnie jest to wszystko jak najbardziej na +

Opublikowano

Według mnie Minecraft idzie w dobrym kierunku. Ale nadal czekam aż dodadzą jakiś nowy wymiar i bossa. To najbardziej by mnie ucieszyło. Bossa łatwo zrobić natomiast wymiar już trudniej. Jeszcze bardzo mnie cieszy, że jeszcze nie wyszła aktualizacja 1.12 a już Mojang potwierdził, że pracują nad 1.13. Aktualizacja ta nie będzie dodawała dużo nowego kontentu, ale zostanie poprawiona optymalizacja gry i zostanie usunięte dużo błędów. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...