Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na grze?

VayzeR23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie. szukam sposobu jak moglbym zarobic na vps lub w grze.

Sprawa wyglada tak. Mam vps na ktorym moge zostawic gre 24/7 np na idle-empire, jednak nawet przy 24/7 moge zarobic jakies grosze.
A druga rzecz, szukam serverow podobnych do shod.gg. Jakby ktos nie wiedzial. Te servery polegaly na tym ze na DM za zabicie dostawalismy 9 centow a za smierc tracilismy ich 10. Szukam takiego servera poniewaz osobiscie siedze w globalu i nawet powiedzialbymze strzelam na wysokim poziomie. Na dm AvA wyciagam bez problemowo k/d 1.8-2.0. Dlatego fajnie by bylo cos na tym pozarabiac.

Z gory dzieki za pomoc.

Odkrywca
Opublikowano
beta.matchmaking.gg/
postawiasz hajsik i za wygraną zgarniasz profit możesz wybrać że ACE zrobisz lub 80 punktów ;)

Możesz napisać na pw jak to dokładnie wygląda? :)

Natomiast do tematu. Jak masz fps to możesz postawić sb stronę oferującą "boosting" rang.

Pozdrawiam. 

Opublikowano

kupujesz azjatyckiego csa 20 zl i aktuwujesz przez vpn

boostujesz konto do 21 lvl (prime mm)

wchodzisz na strony ktore wyplacaja odrazu np csgoroll csgopolygon csgofast

wtplacasz z nich skiny a konto leci na allegro

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Opublikowano

kupujesz azjatyckiego csa 20 zl i aktuwujesz przez vpn boostujesz konto do 21 lvl (prime mm) wchodzisz na strony ktore wyplacaja odrazu np csgoroll csgopolygon csgofast wtplacasz z nich skiny a konto leci na allegro Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Tylko że to będzie czasochłonne wbijanie 21 lv trochę zajmuje ;) 

76561198375594763.png

Opublikowano

kupujesz azjatyckiego csa 20 zl i aktuwujesz przez vpn boostujesz konto do 21 lvl (prime mm) wchodzisz na strony ktore wyplacaja odrazu np csgoroll csgopolygon csgofast wtplacasz z nich skiny a konto leci na allegro Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Tylko że to będzie czasochłonne wbijanie 21 lv trochę zajmuje ;)

Ale jest do wykonania. 

Jeśli nie boisz się ryzyka możesz grać na ruletkach. Albo się dorboisz albo stracisz wszystko :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...