Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] VoiceVPS

J0!nt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktoś juz moze korzystal z uslugi voicevps na hostingu Gametris ? W informacjach jest napisane,że uzyskuje brak limitow slotow czy to prawda ? I jak z pingiem jest.

Opublikowano

Każdy VoiceVPS ma tylko i wyłącznie 32 sloty, nie polecam gametris ze względu na drogie usługi natomiast polecam MultiGaming vocievps za 20zł.

MultiGaming i Gametris jest tym samym hostingiem. Tak mi kiedyś pisali na e-mail.

Opublikowano

Do voicevps potrzebujesz mieć swojej licencji, w przeciwnym wypadku będziesz miał tylko 32 sloty.

Polecam voicevps z NetSpeaka.

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Jeżeli już chcesz voice vps to wiedz że nie będzie dostępu do rootu.

max 32 sloty no chyba że wgrasz licencję kosztująca 600 zł albo non-profit

jeżeli już voicevps to multigaming tego nikt nie ruszy nawet palcem jeśli chodzi o anty ddos

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Polecam skorzystać z tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1427608-szukam-opinii-gametriscom/

"W informacjach jest napisane,że uzyskuje brak limitow slotów"

Nie wiem, gdzie to wyczytałeś, ale w każdym bądź razie, nie ma czegoś takiego jak "brak limitów slotów"

Bez licencji posiadasz 32 sloty. Dopiero po zakupie licencji masz więcej slotów - Zależnie, którą licencje wybierzesz..

Tak wygląda cennik:

32 Slots, 1 Virtual Server 	$30
64 Slots, 1 Virtual Server 	$55
128 Slots, 2 Virtual Servers 	$100
256 Slots, 2 Virtual Servers 	$175
512 Slots, 2 Virtual Servers 	$300
1024 Slots, 2 Virtual Servers 	$500

Cennik również znajdziesz na oficjalnej stronie TeamSpeak.

http://teamspeak.com/pricing.html
Opublikowano

Ping jest zależny od lokalizacji którą wybieżesz... Co do limitu slotów jest to zależne tylko i wyłącznie od ciebie. Osobiście pod mniejsze serwery polecam net-speaka :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o VVPS'a z Gametris - są ulokowane we Francji (OVH) 

-brak limitu slotów możemy zrozumieć jako możliwość wgrania dowolnej wielkości licencji własnej.

Polecam jednak skorzystać z oferty MultiGaming.pl - Serwery VoiceVPS nie do ruszenia, profesjonalne wsparcie i odpowiednia cena.

Jeżeli jesteś zainteresowany ofertą MultiGaming, odezwij się do mnie na pw.

Opublikowano

-brak limitu slotów możemy zrozumieć jako możliwość wgrania dowolnej wielkości licencji własnej.

Polecam jednak skorzystać z oferty MultiGaming.pl - Serwery VoiceVPS nie do ruszenia, profesjonalne wsparcie i odpowiednia cena.

Serwery nie do ruszenia? Padają aż miło a potem dostajesz wiadomość, że masz radzić sobie sam :v Nie polecam hostingu największy burdel jaki widziałem. 

Mogę polecić ts3bahu.pl wszystko prowadzone w najwyższej jakości ;) 

Opublikowano

Serwery nie do ruszenia? Padają aż miło a potem dostajesz wiadomość, że masz radzić sobie sam :v Nie polecam hostingu największy burdel jaki widziałem.

Mogę polecić ts3bahu.pl wszystko prowadzone w najwyższej jakości ;)

Ts3bahu też latał. Jednak można polecić.

Opublikowano

Zdecydowanie gametris a co do ceny cena = pakiet myślisz ze za 20 zł utrzymasz 100 osób to się grubo mylisz ;) ale do ceny gametris utrzymasz ;)

aBBJCq0.png

Opublikowano

Witam czy ktoś juz moze korzystal z uslugi voicevps na hostingu Gametris ? W informacjach jest napisane,że uzyskuje brak limitow slotow czy to prawda ? I jak z pingiem jest.

Jak szukasz dobrego hostingu to tylko net-speak.pl, mam już tam voice vps od prawie 2 lat i od siebie śmiało polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...