Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MoreliS

XxErionxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli w poniedzialek wystartujecie, nie liczcie na wiecej niz 10 graczy. Kto na start tygodnia szkolnego bedzie chcial grac w metina? Wiem ze pogrzeb ci wypadl, i wiem ze przykro ale wystartowanie serwera chyba nic z tym by nie przeszkodzilo? Przeciez nawet o 22 bys mogl wystartowac a calego dnia pogrzebu chyba sie nie ma? Mialem zawitac dzisiaj ale w poniedzialek mam wazniejsze rzeczy do roboty :) . Powodzenia

Opublikowano

Mnie prezentacja nie zachęca, powodzenia na starcie, nie zawitam

No coz kazdy ma inny gust, dziekuje :)

Jezeli w poniedzialek wystartujecie, nie liczcie na wiecej niz 10 graczy. Kto na start tygodnia szkolnego bedzie chcial grac w metina? Wiem ze pogrzeb ci wypadl, i wiem ze przykro ale wystartowanie serwera chyba nic z tym by nie przeszkodzilo? Przeciez nawet o 22 bys mogl wystartowac a calego dnia pogrzebu chyba sie nie ma? Mialem zawitac dzisiaj ale w poniedzialek mam wazniejsze rzeczy do roboty :) . Powodzenia

Spokojnie nie napisalem ze na 100% start bedzie przesuniety jest duza szansa ze serwer ruszy w niedziele :D "Dzisiaj" ? Data byla na jutro a nie na dzisiaj, mysle ze serwer nie padnie odrazu wiec nic nie stoi na przeszkodzie zebys zawital troszke pozniej :)

Zobaczymy jak to wyjdzie, sam chciałbym pograć na czymś stabilnym i czekam na start. Życzę powodzenia. 

Dziekuje mam nadzieje ze nie bedzie zadnych problemow :yay: :yay: :yay:

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Erion można odpowiedz na GG? 

A tak ogólnie to bardzo fajny projekt jak na VPS. Zawitam na pewno. 

Dziekuje mam nadzieje ze sie zobaczymy na serwerze :) Juz odpisuje na gg

Opublikowano

fajnie ze ludzie ogarneli dupe i zaczynaja stawiac serwerki pvp dla tych do nie siedza na dupie 10/7 przed kompem

czy teracza bedzie tylko 1 wojenna?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Jakieś oficjalne informacje na temat daty startu?

2017-04-24 godzina okolo 16 :)

fajnie ze ludzie ogarneli dupe i zaczynaja stawiac serwerki pvp dla tych do nie siedza na dupie 10/7 przed kompem

No widzisz :)

Beda 4 tarcze + 1 na bossy :D

17:43 i nie widzę nigdzie informacji czy serwer startuje za 17 minut czy jutro :( Ktoś coś wie?

No niestety dopiero wrocilem tak wiec start jutro godzina 16 :)

// NASZ TEAM-SPEAK3 : ts-pol.pl

Opublikowano

17:43 i nie widzę nigdzie informacji czy serwer startuje za 17 minut czy jutro :( Ktoś coś wie?

Wrzucisz wcześniej jakiegoś klienta, strone, etc? Czy ze wszystkim będziesz do 16 czekał? 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Wrzucisz wcześniej jakiegoś klienta, strone, etc? Czy ze wszystkim będziesz do 16 czekał? 

Klient bedzie podany juz w normalnej prezce okolo 14 godziny :)

Opublikowano

Dobra TheFry poleca server sztosik a erion to dobra mordka o 15 wbije na 200 % chociaż bym musiał z praktyk wje**c hehe :D

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Pisze że start o 15.00 a klienta dalej nie ma godzine przed startem. Coś wyczuwam zmiane daty lub godziny startu :) . Nic nowego here

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...