Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Sponsor na serwer TS3

OmcioTomcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Tak jak w tytule poszukiwana jest osoba która pomoże w projekcie jakim jest ts3 :) Serwer Już jest w pełni sprawny oraz włączony od 7 dni :) Aktualnie online jest 98 osób lecz jest potrzebna nam osoba która nam pomoże w dalszym działaniu i projektowaniu tego oto serwera . IP ts3 podam w wiadomości prywatnej bądź przez kontakt na GG . Mam 19 lat i chętnie porozmawiam bo moim zdaniem pisać o tym to nie będzie to samo :) 

GG : 59436063

Pw

Prosiłbym nie dodawać zbędnych komentarzy przez osoby prowadzące projekt bądź te które pomagają w powstaniu innych ze względu na to iż szukamy osoby która w pełnie zajmie się wraz z nami serwerem :)

Wymagań nie mamy dużo 

* +16 jest to takie minimum chodź nie ukrywam iż wolałbym osoby pełnoletnie 

* Szybki kontakt GG ewentualnie jak się zgodzisz FB/TEL

* Doświadczenie minimalne w prowadzeniu serwera 

* Wyrozumiałość

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer 7 dni i 98 osób ? ciekawe ciekawe komu podwaliłeś :D

Nie rozumiem czemu jak się komuś powiedzie to ktoś ma ból dupska.

Sam kiedyś w 2 tygodnie bez żadnej reklamy miałem po 160 osób więc da się, wystarczy tylko chcieć.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Serwer 7 dni i 98 osób ? ciekawe ciekawe komu podwaliłeś :D

Nie rozumiem czemu jak się komuś powiedzie to ktoś ma ból dupska.

Sam kiedyś w 2 tygodnie bez żadnej reklamy miałem po 160 osób więc da się, wystarczy tylko chcieć.

Mają ból dupy bo chcieli współprace i proponowali swój ts 20 osób z bazą gorzała i crack mbotem do tego crack licka :) Widać że jak się postarałem i wszystko legalnie serwer stabilny stoi bez przerwy 17 dni a ogólnie już staż ma duży :) Więc nie wiem czemu pada mi po dwóch tygodniach :) noname Dzięki :) Możesz napisać gg 59436063 albo skontaktować się zemną poprzez xFatal :)

Opublikowano

Jaki ból lol nie obchodzi mnie to bo wiem w jaki sposób zdobyłeś, nawet nie wiedziałem że ty to fatal xD jak już o mnie piszesz to bynajmniej się dowiedz więcej bo mbota i bazy gorzała nigdy w życiu nie miałem na serwerze nic już do ciebie nie mam i wiem że nie odwalasz bo pomagałeś znajomemu co mu też pomagałem więc propsy że nic tam nie wgrałeś ale jak ten typ z ruskimi znaczkami się chwali ile on tam nie miał no to gratulacje, wierzę ci tak jak księdzu xD 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 21.05.2017 o 00:31, Uszaty Oficjal napisał:

Troche spalileś się ze napisales że przez 7dni miales 98 osób na to wychodzi że musialeś latać i reklamować się ? / Pozdrawiam UszatyMis

W jakim sensie się spalił?
Nie rozumiem, jak się komuś powodzi to od razu musi coś złego robić?
Czuje syndrom zazdrosnego sąsiada.
"Patrz Halina nowe auto sobie kupił na pewno ukradł te pieniądze złodziej i nierób jeden."

fPdC8vF.jpg

• 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...