Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o skrypt na kille/dedy

stworek1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie prosiłbym o skrypt na kille i dedy, chodzi mi o to by były w yaml bo muszę podpiac je pod plugin. Jeśli jest już post z takim skryptem, a ja nie umiem go znaleźć to prosiłbym o podesłania do niego linka.

Opublikowano

Chodzi mi o to, ze mam plugin na topke zabójstw i dedow. By działała muszę mieć folder z killami i dedami osób..

Opublikowano

on join:

(Tab)set {_kills} to yaml value "kills" from file "zmienne/%uuid of player%.yml"

(Tab)set {_deaths} to yaml value "deaths" from file "zmienne/%uuid of player%.yml"

(Tab)if {_kills} is not set:

(Tab)(tab)set yaml value "kills" from file "zmienne/%uuid of player%.yml" to "0"

(Tab)if {_deaths} is not set:

(Tab)(tab)set yaml value "deaths" from file "zmienne/%uuid of player%.yml" to "0"

on death:

(Tab)if attacker is not player:

(Tab)(tab)stop

(Tab)if victim is not player:

(Tab)(tab)stop

(Tab)set {_kills} to yaml value "kills" from file "zmienne/%uuid of attacker%.yml"

(Tab)set {_deaths} to yaml value "deaths" from file "zmienne/%uuid of victim%.yml"

(Tab)set {_kills} to {_kills} parsed as number

(Tab)set {_deaths} to {_deaths} parsed as number

(Tab)set yaml value "kills" from file "zmienne/%uuid of attacker%.yml" to "%{_kills}+1%"

(Tab)set yaml value "deaths" from file "zmienne/%uuid of victim%.yml" to "%{_deaths}+1%"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...