Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do kosza

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Also there is no extern folder for source so its unable to create dump_proto with terios source. 

questlib.lua, Search :

function say_title(name) setbgimage('say.tga') say() say(color256(255, 204, 153)..name..color256(196, 196, 196)) say() end

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Also there is no extern folder for source so its unable to create dump_proto with terios source. 

questlib.lua, Search :

function say_title(name) setbgimage('say.tga') say() say(color256(255, 204, 153)..name..color256(196, 196, 196)) say() end

Thanks I found it ^^

But anyway 2 Problems.. The item_proto and i cant find the Index for pack folder.

Opublikowano

source for dump_proto is working... i compile without errors bro..

Then please upload the dump_proto? It would be very nice. Because in my download there is no extern, so no compileable dumper.

Opublikowano

wgralem inne db i sie odpala, a na tym nic.. mogl by ktos podeslac mi db i tabelki player?

to DB czy player ? xD

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano

dobrze skonfiguruj sobie wszystkie pliki w folderach auth/db/ch1/part1/part2/part3.... itp, te pliki CONFIG.bak też musisz

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

nie odpala mi si ena hamku db ktos wie czemu? jedyny error to ten Start: TABLE_POSTFIX not configured use default

Baza się zrypała, napraw ją
To nie jest błąd...

Śmieszne jest to, że mając gotowe pliki 95% osób nie potrafi ich uruchomić.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Need anyway a working dump_proto.exe for item_proto clientside.. Nobody have ? If someone hast working it, please send PM with item_proto.txt, item_names.txt and the working dump_proto.exe for terios client..

Opublikowano

nie odpala mi si ena hamku db ktos wie czemu? jedyny error to ten Start: TABLE_POSTFIX not configured use default

To nie jest błąd...

Co się dziwić jak pliki z mpcforum biorą ludzie, którzy chcą szybko postawić gotowca i nie mają umiejętności.

Btw. to dump_proto, które jest w paczce źle kompiluje xD Tylko parę osób ma to prawdziwe.

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

Opublikowano

To nie jest błąd...

Co się dziwić jak pliki z mpcforum biorą ludzie, którzy chcą szybko postawić gotowca i nie mają umiejętności.

Btw. to dump_proto, które jest w paczce źle kompiluje xD Tylko parę osób ma to prawdziwe.

Yes thats right, anybody tells me he has the right dump_proto but want money for that. Thats real s**t, money for a released tool but only the false structure? Really? I fixxed anything in the serverfiles, added many systems, created my own illumina interface on it also login interface with animation and translated anything in germany but only the fucking item_proto is missing and nobody helps.

Opublikowano

To nie jest błąd...

Czego wymagasz skoro symlinki i edycja configa jest ponad ich możliwości. :((  

footer_logo.png

Opublikowano

To nie jest błąd...

Czego wymagasz skoro symlinki i edycja configa jest ponad ich możliwości. :((  

Na dobrą sprawę nawet symlinków by nie musieli edytować xD

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

Opublikowano

To nie jest błąd...

Nexus ty sam źle kompilujesz.

Masz ten kod dumpa od Kamila i mnie.

Dalej nie potraficie używać tego dump_proto?

A ktoś kto uważa że kod dumpa jest uszkodzony bądź zły niech się w łeb pierdolnie.

Opublikowano

To nie jest błąd...

Yes thats right, anybody tells me he has the right dump_proto but want money for that. Thats real s**t, money for a released tool but only the false structure? Really? I fixxed anything in the serverfiles, added many systems, created my own illumina interface on it also login interface with animation and translated anything in germany but only the fucking item_proto is missing and nobody helps.

If you could do this, how come you cannot fix item proto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...