Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką kombinację PSC zrobić?

mikolaj922

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam zamiar kupić sobie PSC za 400 zł. Lepiej kupić 1x za 300 i 1x 100 czy jakoś inaczej? Jak jest z tym procentem, który PSC sobie pobiera?

76561198041126039.png

"Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę." Adolf Hitler

Opublikowano

1x 300 i 1x 100 jest całkiem spoko.

Przy ładowaniu psc nie pobiera %, % są pobierane przy kupnie czegoś (np. g2a) to wynosi to około 1.5%

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Przy ładowaniu psc nie pobiera %, % są pobierane przy kupnie czegoś (np. g2a) to wynosi to około 1.5%

Wydawało mi się, że za doładowanie na Steamie jest pobierana jakaś kwota.

76561198041126039.png

"Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę." Adolf Hitler

Opublikowano

Przemyśl, czy zamiast kupować PSC nie lepiej iść ci na pocztę i zrobić przelew w 2 minuty..

I nigdy nie ładuj pieniędzy w rynek steam.. jak chcesz kupić skiny to tylko z bitskins albo opskins.

Opublikowano

Wydawało mi się, że za doładowanie na Steamie jest pobierana jakaś kwota.

Także jest pobierana kwota, tak jak wspomniałem % są odejmowane przy zakupie czegoś, a nie przy doładowaniu konta psc.

@Ememenss ma racje co do skinów.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

na opskins jak kupujesz przez g2a pay to najpierw trzeba doładować g2a wallet, gdzie jest pobierana prowizja przez psc za przewalutowanie, potem jak chcesz doładować na opskins to jest dodatkowa opłata od g2a (przy 50$ trzeba dodatkowo 2,3$)

nie pamiętam ile prowizji jest na bitskins, ale tam jest to pobierane od kwoty doładowania, np. chcesz 10$ to w portfelu na stronie będziesz miał 9$ przez prowizję

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...