Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itemy z innego królestwa

PogromcaDl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytania

1. Czy jak mam jedno konto u niebieskich to co jakiś czas muszę przychodzić kontem z wyższym lvl u czerwonych i dawać kasę żeby u niebieskich mi coś kupić

2 Czy istnieje jakiś przekaz pieniędzy na odległość mam dwa 1 lvl u niebieskich jeden siedzi u czerwonych żebym miał dostęp do dp u tego u niebieskich

3 Jaką bezpieczną kwotę mogę przekazać wyższym lvl u czerwonych temu u niebieskich 1 lvlovi żeby miał mi za co kupować itemy u niebieskich bo u nich jest najwięcej sklepów

Opublikowano

Najlepiej wbić postacią 60lvl (odblokowuje się teleport pod DT we wszystkich królestwach, przez co wszystkie postacie mogą się teleportować do jednego miejsca - nie trzeba biegać do drugiego królestwa)

Ty chyba myślisz, że posiadanie kont w innych królestwach jest karalne, co? Możesz bez problemu dawać wszystko co masz na ten 1 lvl i nic złego się nie stanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...