Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tania klawiatura do pisania

MrWinex66

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, szukam taniej, cichej i w miarę wytrzymałej klawiatury do pisania.

Chodzi mi o taką, która jest ogólnodostępna i będzie ją można znaleźć w sklepach typu Euro, Sauturn czy inne Mediaexpert, która będzie cicha, wytrzymała (nie rozleci się po 2 miesiącach) i generalnie tania, maks. 40 zł, i żeby nie była to wersja mini, tylko taka w miarę normalna rozmiarowo, najlepiej ze zwykłym Numpadem. Poza w/w nie mam innych wymagań - kolor może być jakikolwiek, marka w sumie też... Niech przynajmniej nie wygląda na taką z lat '90.

Dzięki z góry i pozdrawiam :) :)

Opublikowano

To się  łaskawie przejdź do sklepu i poszukaj według swoich wymagań, takich klawiatur jest tam dziesiątki a ty jak widzę masz problem odejść od kompa by sprawdzić działanie na żywo w sklepie. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To się  łaskawie przejdź do sklepu i poszukaj według swoich wymagań, takich klawiatur jest tam dziesiątki a ty jak widzę masz problem odejść od kompa by sprawdzić działanie na żywo w sklepie. 

Pytam, bo chcę mieć pewność, że jak wezmę jakąś, którą ktoś by mi polecił, to że nie rozleci się po 2 dniach i że względnie będzie działała... Wiesz co to opinia?

Idąc tym tokiem myślenia, to po co w ogóle jest ten dział na tym forum? Przecież co nas obchodzi czyjś interes w kupowaniu komputera albo czegokolwiek do niego, nie? Przecież to jego pieniądze, jak sam nie umie złożyć to niech zapłaci informatykowi albo niech się przejdzie do jakiegoś sklepu i kupi gotowca, po co zaśmieca to forum? 

Opublikowano

Pytam, bo chcę mieć pewność, że jak wezmę jakąś, którą ktoś by mi polecił, to że nie rozleci się po 2 dniach i że względnie będzie działała... Wiesz co to opinia?

Idąc tym tokiem myślenia, to po co w ogóle jest ten dział na tym forum? Przecież co nas obchodzi czyjś interes w kupowaniu komputera albo czegokolwiek do niego, nie? Przecież to jego pieniądze, jak sam nie umie złożyć to niech zapłaci informatykowi albo niech się przejdzie do jakiegoś sklepu i kupi gotowca, po co zaśmieca to forum? 

nie ma sensu dyskutować z tym wieśniakiem, który nie widzi nic poza czubkiem własnego nosa

Opublikowano

Ktosiu dobrze powiedział. Wszystkie klawiatury do 40 złotych to będą membrany. Prócz dodatkowych funkcji typu makro, podświetlenie i.t.d. niczym się one nie różnią. Klawiatury z reguły nie rozpadają jak ty to nazwałeś. Oczywiście jeśli będziesz z nią robił rzeczy, do których nie jest przystosowana to wiadomo, że przestanie działać, ale tak - nie ma prawa się z nią nic stać. Jak by ci się trafiła wadliwa sztuka to od tego jest gwarancja by takie sprawy rozwiązywać.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

W każdym z takich sklepów stacjonarnych może być inna oferta, ale jedną z lepszych klawiatur jest moim zdaniem Logitech K120 - wytrzymała, pisze się wygodnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...