Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO nie chcę się włączyć

Tarczycus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam otóż taki problem, że po wgraniu "configu" i po włączeniu ponownie gry przy ukazaniu się intro gra się wyłącza, ale otóż gdy zmieniłem konto gra odpaliła. Sprawdzenie spójności gry i reinstalacja nie pomogła

83J9m0.png

Opublikowano

Nie masz nic "złego" w parametrach startowych?

Skoro inne konto Ci startuje to może tam coś dopisałeś.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Nie masz nic "złego" w parametrach startowych?

Skoro inne konto Ci startuje to może tam coś dopisałeś.

Niestety, ale parametrów startowych nie używam, więc nie wiem co może być przyczyną.

83J9m0.png

Opublikowano

Hmm, nie wiem co to może być za przyczyna, jak odinstalowałeś csa to wszystkie pliki się usunęły z folderu? Zawsze warto sprawdzić, jak nie to trzeba ręcznie usunąć.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Hmm, nie wiem co to może być za przyczyna, jak odinstalowałeś csa to wszystkie pliki się usunęły z folderu? Zawsze warto sprawdzić, jak nie to trzeba ręcznie usunąć.

Nie usunęły się, ale sprawdziłem i sam je usunąłem. Tylko to jest dosyć dziwne bo na jednym koncie śmiga, a na drugim nie chce się włączyć. Czy da się tą synchronizację ze steam cloud usunąć? Spróbuję jeszcze całkowity reinstall steama.

83J9m0.png

Opublikowano

Tremo dziękuje Ci bardzo za pomoc. Zrobiłem reinstall steam, zainstalowałem CSa i problem zniknął. Temat można zamknąć

Zamykam na prośbę Autora.

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...