Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Bannery na twojego Teamspeaka!

Character

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prace są kozackie ! Na pewno ktoś z mpc z nich skorzysta m.in. ja :D Oby tak dalej !

Pozdrawiam, Krzysztof <3

@krystekkk2 Dzięki, po to tworzę żeby ktoś z nich korzystał, a nie stały bezużytecznie :D

Pierwsza praca słaba moim zdaniem. Druga fajna przyjemna. Oby tak dalej! :)

@1361622928-U485574.pngMatex. Dzięki, nie robiłem nigdy bannerów na ts'a, dlatego dopiero się oswajam z tematem :D

Ps. jak macie jakieś pomysły co do nowego banneru to zapodajcie ;)

20 like pod głównym postem i robię kolejny :D

.

Opublikowano

Ps. jak macie jakieś pomysły co do nowego banneru to zapodajcie  ;)

Pomysły ? hmm... Może jakieś gify ? Spróbuj :D Ja ogólnie lubię czerwony kolor i wgl ogień itd. Dlatego rób najlepiej prace podobne do pierwszej ! Jest najlepsza :D ! Pozdrawiam

Telegram: @krystekkk2
TS3: Teamalko.pl
Mail: [email protected]
GG: 61392960

Opublikowano

Powiem tak, pierwszy banner no taki średni ale do zaakceptowania.

Natomiast drugi to już dla mnie inny wymiar, naprawdę mi się podoba i na pewno wiele ludzi z niego skorzysta (y)

Pracuj dalej, ja bym pomyślał o czymś ruchomym w banerze w sensie jakiś .gif może czy coś? 

Pozdrawiam

Opublikowano

Ps. jak macie jakieś pomysły co do nowego banneru to zapodajcie  ;)

Pomysły ? hmm... Może jakieś gify ? Spróbuj :D Ja ogólnie lubię czerwony kolor i wgl ogień itd. Dlatego rób najlepiej prace podobne do pierwszej ! Jest najlepsza :D ! Pozdrawiam

@krystekkk2 Będę próbował mieszać też style, także możliwe że ognista wersja v2 się ukaże :P

Powiem tak, pierwszy banner no taki średni ale do zaakceptowania.

Natomiast drugi to już dla mnie inny wymiar, naprawdę mi się podoba i na pewno wiele ludzi z niego skorzysta (y)

Pracuj dalej, ja bym pomyślał o czymś ruchomym w banerze w sensie jakiś .gif może czy coś? 

Pozdrawiam

@VVLADIMIR

Dzięki. Co do GIF'ów to za bardzo nie lubię ich, i tworząc je, i gdy je widzę gdzieś, ale może jednak się skuszę :P

.

• 3 tygodnie później...
  • 3 lata później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które posiadają nieaktywny link do pobrania pliku, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne. Autor może zaktualizować linki do pobrania w terminie 7 dni od ich wygaśnięcia.

Link do DL wygasł.

W przypadku chęci zaktualizowania linku, proszę o PW. Archiwum.

• Itan zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...