Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferta serwera pod TS3 - Współpraca

logers32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam do zaoferowania serwer pod TS3.

Serw bezproblemowo utrzyma do 1024 slotów online.

Nie trzeba się przejmować jego opłatą gdyż pokrywam go z własnej kieszeni.

Oczywiście pełen dostęp root do serwera.

Wymagam:

• Gotowy i obmyślany plan działania.
  • Gotowej i zgranej ekipy do tworzenia projektu.
  • W miarę doświadczonej osoby do konfiguracji TSa.

Dodam, że nie posiadam własnej licencji więc proszę to uwzględnić :)

W razie zainteresowania / pytań, zapraszam do kontaktu na PW.

Opublikowano

Serw bezproblemowo utrzyma do 1024 slotów online.

Utrzymać 1024 slotów to nie problem, gorzej jest z zabezpieczeniami serwera. Gdzie znajduje się serwer i jaką ktoś ma pewność, że nie uciekniesz z licencją o ile ktoś Ci użyczy?
Opublikowano

Serwer z OVH. Skoro daję komuś dostęp do serwera to nie wiem dlaczego miałbym kraść licencję z której sam nie miałbym pożytku ;)

Nie szukam licencji tylko ekipy która szuka serwera planując stworzyć fajny TS3 :)

Opublikowano

logers32, podałeś kilka najmniej ważnych faktów... Serwer ma utrzymać 1024 osoby? Nie wiem czy wiesz o czym mówisz, na dodatek OVH nie jest teraz dobrym hostingiem pod tsy.

Sam na PC mam około 5 metod pod to :) Nie bede ocenciać ciebie tylko ze względu na to że nie miałem z tobą żadnego kontaktu który pozwolił by mi wyciągnąć jakiekolwiek wnioski.

Ale tak jak mówie, twoja oferta ma za duże luki. Popraw do, dodaj jakieś szczegółowe dane itd...

Opublikowano

mrkacperek, mówisz tutaj o tym że kiedyś to testowałeś... Owszem posiadali dobre zapory jeżeli zapłacisz odpowiednią cene za serwer :) Teraz każdy janusz z internetów może to wywalić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...