Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Placementy po 2 sezonach przerwy?

™PanPrawdy™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na jednym koncie taką sytuację:

Sezon 4: Brąz

Sezon 5: Braż

Sezon 6: Unranked nic nie rozegrano

Sezon 7: Unranked nic nie rozegrano

I teraz jak liczą mi rankedy, tak jak dla brąza z poprzedniego sezonu, czy jak dla unrankeda (nowego gracza).

{Te pierwsze 10} mi chodzi.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

To zależy od tego jaką dywizję miałeś w poprzednim sezonie + mmr'ów.

Jeśli nie grałeś przez 2 sezony, to powinno brać pod uwagę tylko mmry z tych 10 placementów.

Opublikowano

Mój znajomy rok temu miał identyczną sytuacje i był brany jako nowy gracz - 30lv.

Nie wiem jak teraz, lecz jeśli się nie zmieniło to będziesz brany pod uwagę jako nowy 30lv.

Opublikowano

Ciężko dokładnie określić jak ta sytuacja będzie wzięta pod uwagę - czy jako brąz za poprzednie sezony (mmr przechodziło po prostu przez te 2 sezony niegrania rankedów) czy jako świeży gracz ale raczej powinno zresetować Ci się mmr do poziomu nowego konta i powinieneś grać z "czystym" kontem. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Najlepszym wyjsciem bedzie zagrac jeden meczyk i sprawdzic z kim cie dobierze, po kilku meczach bedziesz juz clear jakie masz mmr (zaleznie od tego z jakimi dywizjami grasz) tak jak up, ciezko powiedziec, mmry w teorii zostaja, ale kto wie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...