Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VixaMT2 [VPS] [4Fun/PvP]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HA rozdał eq i po serwerze.

Grałem 15minut i same bugi, nawet exp nie leci :D

Opisz sytuacje na pw.

Biegał HA który wyrzucał eq a z boku stał jakiś GM

Mnie bardziej ciekawi po co na serwerze gdzie gra 60 osob 5 ha, 4 gmów i jeszcze pare tutorów xD

aktualnie jest tylko 3 Osoby w teamie + ja :)

HA rozdał eq i po serwerze.

Grałem 15minut i same bugi, nawet exp nie leci  :D

Opisz sytuacje na pw.

Biegał HA który wyrzucał eq a z boku stał jakiś GM

ten GM został wyjebany z teamu.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja znam bug na dmg zeby wiecej bic bo 1 item jak jest zalozony blokuje nasze dmg , i ty piszesz ze prawie bugow nie ma :D

kiedy to sprawdzałeś ? :)

itemy są usuwane. niema ekwipunku który by aktualnie blokował dmg ^.^

Szkoda czasu na ten serwer , same "dzieciuchy" tam są . Człowiek ledwo wbije na serwer a już go zabijają , nawet nie ma szans jakiś zakupów zrobić u Handlarzy .Powinni wszystkie NPC zrobić na środku . Dodatkowo jest bug że jask zabije cie przy otwartym sklepie to nie ożywisz postaci trzeba wyjść z gry . Ja nawet nie zdążyłem sie rozejrzeć po sklepach i mam dość . Odradzam szkoda nerwów

Handlarze/Handlarki będą w kołach :)

To nawet nie wiesz o jaki item chodzi bo kazdy w tym biega moze z 2/3 osoby wiedza o co chodzi i biegaja bez niego. Chcesz to ci filmik nagram.
Opublikowano

Co jest z ta strona ? Jeszcze fixa od perszinga nie kupiles?

fix od persergi:) on gildiami wywalał serwer... gościu nie znasz to się nie odzywaj.

perserga już serwera nie tyka bo nie umie. strona jest dodawana aktualnie off z naszej winy :).

Edit@:

Perserga Wywalał Serwer Przez Gildie. :) fixy akurat wgrałem więc o to problemu niema. serwer stoi bez przerw.

zresztą perserga jest zerem. nie moja wina że cebula ma ból dupy o to że stoi serwer ...

Opublikowano

Nie polecam . Serwer stworzony przez dzieci , [GM]Szymek daje bany za nic . TOPek ddosuje i warnuje wszystkich na tsie ;) . Chwalą się umijętnościami Technicznymi a to gotowiec <Pliki Cardi xD> Pozdrawiam ten syf . 

Opublikowano

no no ladnie jedna ninja ma pobugowane eq ze z chmury sciaga 3/4 hp gdzie reszta ninja z chmury wali max 120k

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Nie polecam . Serwer stworzony przez dzieci , [GM]Szymek daje bany za nic . TOPek ddosuje i warnuje wszystkich na tsie ;) . Chwalą się umijętnościami Technicznymi a to gotowiec <Pliki Cardi xD> Pozdrawiam ten syf . 

ziomek to nie topek ddosował tylko a coś tam 2 członek teamu który został wyjebany. ;) 

serwer jest przerabiany wejdź zobacz :) nowe sety broni/zbr/bizu Serwer jest w trakcie aktualizacji 200Lv :) po tym bd zastanawiał się nad zmianą podstawowych setów. :)

no no ladnie jedna ninja ma pobugowane eq ze z chmury sciaga 3/4 hp gdzie reszta ninja z chmury wali max 120k

Napisz nick na pw. :)

Radeon , topek mnie ddosował na tsie  :)

no to najwyraźniej o tym nie wiem, serwer jest topka ja tutaj robie sprawy techniczne i obiecuje że to nie przypomina cardia  :) i nie będzie przypominać.

Opublikowano

Strona nie działa chyba upadł serwer już ??

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Perserga przekazuje pozdrowienia i on dziękuje za zabawe.

dzieki za info jego paziu

admin kiedy zrobicie balans bo pogralbym bodym a tu chujnia

Opublikowano

Perserga usunął wszystkie konta oraz postacie ogólnie wszystko, więc czekaj na nowy start  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Co jest z ta strona ? Jeszcze fixa od perszinga nie kupiles?

fix od persergi:) on gildiami wywalał serwer... gościu nie znasz to się nie odzywaj.

perserga już serwera nie tyka bo nie umie. strona jest dodawana aktualnie off z naszej winy :).

Edit@:

Perserga Wywalał Serwer Przez Gildie. :) fixy akurat wgrałem więc o to problemu niema. serwer stoi bez przerw.

zresztą perserga jest zerem. nie moja wina że cebula ma ból dupy o to że stoi serwer ...

To mial byc zart. Gram na servie i polecam tyle zyebane sa te konkursy jak karaoke na ts a wygrany dostaje full is. Przeciez nie kazdy moze wejsc na ts akurat o 18 :/

Ps dodawajcie info w temacie bo polowa serva nie wie gdzie co dropi itp

Opublikowano

Perserga usunął wszystkie konta oraz postacie ogólnie wszystko, więc czekaj na nowy start  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

mam zapis z 18:30 nie bdzie od nowa startu. ;) przenosimy serwer na nową maszynke ^^ 

Opublikowano

mam zapis z 18:30 nie bdzie od nowa startu. ;) przenosimy serwer na nową maszynke ^^

ogarnij balans i zrob tego dung az latwiejszym razadorem co ci wczoraj piaslem

paralyzed

Opublikowano

Ale ma accounty, a haseł nie zmienicie, bo w rejestracji nie macie do podania emaili :]

Opublikowano

A perszing ma bol dupy bo dostal bana i jego servery upadaja hahaha dobrze tak lachowi. Pisalem ze jak ja kiedyś dostalem bana za grozby to on tez dostanie wystarczyl report ^^

Opublikowano

Ale ma accounty, a haseł nie zmienicie, bo w rejestracji nie macie do podania emaili :]

miejcie ból dupy. :) dalej.

Schowek-333(2).png?i_dim=1920x768&app_id

Schowek-335(2).png?i_dim=1920x768&app_id

100% pewność. serwer bdzie jutro o 20:00 z update 200Lv.

Opublikowano

Jeden lepszy od drugiego :3

8tmrDKP.gif

#AntyWARN

Kjedy macie zamjar to wlonczyć? Bo chcem pograć

Kjedy strona ? Co z nią ?

Serwera nie polecam bo słabo ze stabilnościom ;v

Polski byc trudny jenzyk

Opublikowano

I do jutra off... Pewnie przez te ze kapitan w m1 pisze " perserga to syf " :Dh

Robicie update za update a 0 info w prezce co gdzie dropi na ulepszanie itp, poprawcie to. Ja jednak rezygnuje sa jeszcze na szczecie 2 servy do zabawy . szkoda tej przerwy 24h.

Opublikowano

8tmrDKP.gif

#AntyWARN

Jutro o 20:00 ;) serwer jest na nowej maszynie poprawiamy błędy. przez które perserga wpadł na serwer.

Ps

Team zmieniony w teamie bd tylko

-Ja

-Norbert

Opublikowano

8tmrDKP.gif

#AntyWARN

Jutro o 20:00 ;) serwer jest na nowej maszynie poprawiamy błędy. przez które perserga wpadł na serwer.

Ps

Team zmieniony w teamie bd tylko

-Ja

-Norbert

Perserga mówi, że czeka niecierpliwie na szampańską zabawe

A tak ogólnie jutro napewno start? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...