Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heverus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 tydzien = 7 dni

17 kwietnia -> 14 maj = 27 dni

14 maj -> 26 maj = 13 dni

27 dni + 13 dni = 40 dni 

40 dni / 7 = 5.714... = w przyblizeniu 5.7 

5.7 = 6 tygodni

3. W zapowiedzi nalezy podac przewidywany czas startu serwera, NIE DALSZY NIZ 3 TYGODNIE OD ZALOZENIA TEMATU

co wychodzi

6 / 2 = 3 

x = 3 tygodnie

3 * 2 = 6

co oznacza ze ten temat lezy tu 2 razy tyle ile powinien i administracja ma w to wyjebane jaja

Czego sie spodziewac bo MPC

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dnia 14.05.2017 o 19:19, RAvOO napisał:

1 tydzien = 7 dni

17 kwietnia -> 14 maj = 27 dni

14 maj -> 26 maj = 13 dni

27 dni + 13 dni = 40 dni 

40 dni / 7 = 5.714... = w przyblizeniu 5.7 

5.7 = 6 tygodni

3. W zapowiedzi nalezy podac przewidywany czas startu serwera, NIE DALSZY NIZ 3 TYGODNIE OD ZALOZENIA TEMATU

co wychodzi

6 / 2 = 3 

x = 3 tygodnie

3 * 2 = 6

co oznacza ze ten temat lezy tu 2 razy tyle ile powinien i administracja ma w to wyjebane jaja

Czego sie spodziewac bo MPC

Dlatego, że Kubek wyraził na to zgodę, poza tym data startu była przesunięta dlatego czas tak się wydłużył. 

Jak beta, dużo błędów zostało już poprawione?

Opublikowano

Dlatego, że Kubek wyraził na to zgodę, poza tym data startu była przesunięta dlatego czas tak się wydłużył. 

Jak beta, dużo błędów zostało już poprawione?

Beta jak najbardziej okej, większość błędów została poprawiona.
Ewentualne zgłoszenia są na bieżąco naprawiane.
Dodatkowo mogę powiedzieć, że w tym tygodniu udostępnimy betę dla każdego, by móc zobaczyć co i jak.

Opublikowano

Ludzie, obrazki nie działają a serwer pierwszy raz widzę w zapowiedzi, ogarnijcie co i jak bo chcę sobie zobaczyć - ma dużo wyświetleń :D

Opublikowano
18 minut temu, sotoran napisał:

Ludzie, obrazki nie działają a serwer pierwszy raz widzę w zapowiedzi, ogarnijcie co i jak bo chcę sobie zobaczyć - ma dużo wyświetleń :D

MPCForum było przenoszone na silnik IPS, możliwe, że wszystkiego jeszcze nie wgrali i po prostu nie wczytuje obrazków, zaraz skontaktuję się z administracją i dam znać :)

• Kubek zmienił(a) tytuł na Heverus [Dedyk]
Opublikowano

xd.png

Start już dzisiaj, godzina 20:00!

Client za kilka minut będzie dostępny do pobrania na stronie głównej serwera : www.heverus.pl

Co do płatności, będą one włączone po starcie serwera.

Zapraszamy na starcik =)

Opublikowano

Można już pobierać :) czekam na start, zobaczymy jak to będzie, fajnie jakby wbiło na start z 2k luda. :D

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano
53 minuty temu, xRyzykanT ™ napisał:

Wszystko działa :v

Forum tez? Czemu tylko jeden hosting downloadu?

Opublikowano

Wszedłem, pograłem i wyszedłem. Ten serwer siedział 3 tygodnie w zapowiedziach po chuj? xDDD  Takich prostych błędów to nawet chyba Persega nie zostawiał.

Przykład? Po teleportacji zanika nam HP. Ten błąd to mógłby być w 2011 roku, ale nie teraz. Kolejny bug? hmm brak butów wiatru, zwierzak nie pokazuje co daje, wierzchowiec to samo. Biolog? Wydropiłem dobre 80 zebów (trzeba 20), a przyjął mi bodajże 9 zębów. Co z tego, że ze spota leci 1-3 zębów, skoro trzeba się pieprzyć w klikanie i oddawanie? Już wygodniejsze byłoby dropienie 1 zęba ze 2 spotów, ale 100%, że przyjmie.

A z tego co inni na wołaj pisali to coś z bonami jest popsute, z 9 ogonów nie ma dropu itd.

Opublikowano

Nie no xD Serwer jest w fazie początkowej bety z miliardami bugów i 50 graczami na krzyż XDDDD Szanujcie się ludzie, zamknijcie ten serwer a prężka do kosza :D

Cyrk.png

Opublikowano
33 minuty temu, Challenjour napisał:

Wszedłem, pograłem i wyszedłem. Ten serwer siedział 3 tygodnie w zapowiedziach po chuj? xDDD  Takich prostych błędów to nawet chyba Persega nie zostawiał.

Przykład? Po teleportacji zanika nam HP. Ten błąd to mógłby być w 2011 roku, ale nie teraz. Kolejny bug? hmm brak butów wiatru, zwierzak nie pokazuje co daje, wierzchowiec to samo. Biolog? Wydropiłem dobre 80 zebów (trzeba 20), a przyjął mi bodajże 9 zębów. Co z tego, że ze spota leci 1-3 zębów, skoro trzeba się pieprzyć w klikanie i oddawanie? Już wygodniejsze byłoby dropienie 1 zęba ze 2 spotów, ale 100%, że przyjmie.

A z tego co inni na wołaj pisali to coś z bonami jest popsute, z 9 ogonów nie ma dropu itd.

"Kolejny bug brak butów wiatru" xD Proszę Cię z czym do ludzi.
Co do biologa zwiększyłem % szansy na przyjęcie więc powinno teraz gładko iść.

Opublikowano

Jak na sam początek rozgrywki to bugerus raczej , szkatułka bossa przy oddaniu nie znika, pet po rlg sie odwołuje i inne :)

Jak na serwer który stał 3 tyg w zapowiedziach i niby zamknięta beta była a są podstawowe błędy

Opublikowano

Bug na bugu, bugiem pogania. Max lvl 105, przy zmianie kanału wyrzuca z gry, nie ze wszystkich bossów jest drop. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...