Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT2

Fret12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma to jak kupić pliki serwerowe.

I w dodatku nie swoje tylko kogoś.

I na dodatek wgrać je na maszynę za 300zł .

A dzieci będą to kupowały i tak hajs zarabiają.

A potem serwer pada po 3 dniach, bo nie ma graczy.

Jak będzie grało tutaj 200 graczy to chyba max.

Nic ciekawego nie ma nawet zmienić biologa wam się nie chce.

Serwer to ja też mogę postawić, ale nie jestem taki tępy, żeby zepsuć sobie 

reputacje, ucze się do perfekcji c++ , i stworze serwer własny z własnym kodem.

Nie polecam serwera

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby nie perserga i kolejny serwer zeby tylko zarobić bo zobaczył że rework pandory wypalił to mu się też uda było by spoko, no ale jednak to małolat bez umiejętności :) Nie polecam

Opublikowano

Beta wgl ruszyla?

Na waszym miejscu nie robilbym sobie wstydu tym reworkiem i wyrzucil prezke do kosza, widac to po zainteresowaniu w temacie, elko

Beta trwa już od 24.04.2017 do dzisiaj +/- 18.00. Więc nie wiem w czym problem.

Nie polecam serwera

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Z chęcią zobaczę ten twój serwer jak nauczysz się do perfekcji c++, czekam z niecierpliwością ^^

Opublikowano

Gdyby nie perserga i kolejny serwer zeby tylko zarobić bo zobaczył że rework pandory wypalił to mu się też uda było by spoko, no ale jednak to małolat bez umiejętności :) Nie polecam

Dokładnie tylko, że fanpage diamonda został założony w 2015 roku w wakacje, ale wtedy nie robił reaktywacji, bo startowal diamondmt2.eu :)

Serwer tworzymy na dłuższą metę co udowodnimy właśnie po starcie serwera :)

Nie polecam serwera

Maszyna za 300 zł? to ciekawe! skoro wiesz lepiej od nas nie ma sprawy. Tak się spytam, który projekt Persergii padł? Cortium działa od prawie 10 miesięcy, a old.diamond nadal stoi, a więcej serwerów to on nie miał.

Czekamy serdecznie na Twój serwer zobaczymy "perfekcyjne c++"  :yay:

Beta wgl ruszyla?

Na waszym miejscu nie robilbym sobie wstydu tym reworkiem i wyrzucil prezke do kosza, widac to po zainteresowaniu w temacie, elko

Beta trwa od 24 kwietnia i wyłączamy ją dziś w godzinach wieczornych.

Serwer startuje jutro o godzinie 18.00

Opublikowano

Co z tego, ze cortium stoi 10 miesiecy, a diamond do teraz jak gra na jednym 50-100 osob, a na drugim 10?

Ten rework skonczy tak samo jak poprzednik z 10 graczami online.

Pozdrawiam.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Co z tego, ze cortium stoi 10 miesiecy, a diamond do teraz jak gra na jednym 50-100 osob, a na drugim 10?

Ten rework skonczy tak samo jak poprzednik z 10 graczami online.

Pozdrawiam.

A ile wymagasz od serwera pvp, który stoi prawie 10 miesięcy online gdzie masz wszystko u npc?

Ten diamond będzie długo stał z dobrą ilością online postaramy się żeby było wszystko okej.

Opublikowano

Nie wiem czy zauwazyles ale jakos 3 tygodnie temu na cortiumie liczba online siegala do 200, teraz nawet do 100 nie dochodzi.

Spodziewalem sie, ze skoro stoi 10 miesiecy i jest taki stabilny to i o reklame zadbacie, a jak widac jej nie ma, a ludzie odchodza.

Nie wiem jak chcesz miec duza ilosc osob online jak wszedzie jest cicho na temat tego serwa, a jesli myslisz, ze wybijecie sie na samej marce tak jak pandora, to jestes w bledzie.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Nie wiem czy zauwazyles ale jakos 3 tygodnie temu na cortiumie liczba online siegala do 200, teraz nawet do 100 nie dochodzi.

Spodziewalem sie, ze skoro stoi 10 miesiecy i jest taki stabilny to i o reklame zadbacie, a jak widac jej nie ma, a ludzie odchodza.

Nie wiem jak chcesz miec duza ilosc osob online jak wszedzie jest cicho na temat tego serwa, a jesli myslisz, ze wybijecie sie na samej marce tak jak pandora, to jestes w bledzie.

Serwer będzie miał reklame już w sumie zaczeliśmy od promowanych postów na fejsie, a głośniej będzie dziś później oraz jutro :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...