Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azentis [Dedyk] [Easy]

Azentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie te lodowe kule dropią?

I w ogóle skąd ludzie mają tyle kasy, że głupie 100 sm kosztuje 25kkk xD Jakiś bug jest na większych lvl'ach, czy tyle dropi?

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer calkiem fajny lecz bardzo nie stabilny nwm czy ja mam tak tylko ze mnie loga co chwile i nie moge zrobi nawet 1 dt czy innego dunga przy biciu metka potrafi lognac 2razy... Gram od 10 lat i  nie malem nigdy takiego czegos .

Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer calkiem fajny lecz bardzo nie stabilny nwm czy ja mam tak tylko ze mnie loga co chwile i nie moge zrobi nawet 1 dt czy innego dunga przy biciu metka potrafi lognac 2razy... Gram od 10 lat i  nie malem nigdy takiego czegos .

Pozdrawiam

No widocznie ty coś masz nie tak, bo ja gram normalnie bez żadnych kicków itp itd. Jedyna rzecz na tym serwie która mnie wnerwia to to że nie da się zmienić mobów na psy - u mnie nie działa :D 

Opublikowano

Pozdrawiam

No widocznie ty coś masz nie tak, bo ja gram normalnie bez żadnych kicków itp itd. Jedyna rzecz na tym serwie która mnie wnerwia to to że nie da się zmienić mobów na psy - u mnie nie działa :D

od mapy 90 wzwyż działaja dopiero

Opublikowano

A mi jeszcze nikt nie odpowiedział -------> Trzeba robić dungi typu nemere x200 smok x 500 ? czy jest inny system ulepszeń niż na Teriosie V1? Wgl to kopia Teriosa v1? czy Teriosa Surka ?

Opublikowano

Tak ciężko zrobić coś ciekawego i autorskiego? Przeglądam prezentacje i żadnych nowości, kotlecik do kolekcji. Ile osób średnio gra? 

Opublikowano

Tak ciężko zrobić coś ciekawego i autorskiego? Przeglądam prezentacje i żadnych nowości, kotlecik do kolekcji. Ile osób średnio gra? 

To zrób. Przeglądasz prezentacje a przeglądnij dział. Wszystko to kotlety. Jeden na drugim. Wiec lepiej wybrać te lepsze "gatunkowo". Więc idź zrób se burgera a nie jęcz. 

Na serwie jak gimba ze szkoły wraca jest ponad 1k ludzi średnio. 

Opublikowano

A mi jeszcze nikt nie odpowiedział -------> Trzeba robić dungi typu nemere x200 smok x 500 ? czy jest inny system ulepszeń niż na Teriosie V1? Wgl to kopia Teriosa v1? czy Teriosa Surka ?

teriosa surkA
Opublikowano

To zrób. Przeglądasz prezentacje a przeglądnij dział. Wszystko to kotlety. Jeden na drugim. Wiec lepiej wybrać te lepsze "gatunkowo". Więc idź zrób se burgera a nie jęcz. 

Na serwie jak gimba ze szkoły wraca jest ponad 1k ludzi średnio. 

1k to bywa koło 16 :D 19-20 dochodzi 1,5k online.

No ok :D Nie czepiajmy się detali co ?? kappa haha :D Bądź co bądź gra się z*********e fajnie :) 

Ale trafiłem w "przedział" :P 

Opublikowano

Serwer bardzo fajny. Przyjemnie mi się na nim gra. Poznałem tutaj spoko ekipę, więc jest git. Gram już trochę na tym serwerze, więc mogę napisać skromną opinie o tym serwerze

Plusy:

+ Dojrzała oraz doświadczona Administracja

+ Aktualizacje

+ Ilość graczy. Non stop przybywa ktoś nowy.

+ Systemy

+ Sprawne, przejrzyste forum.

+ Kultura i przyjazna atmosfera na serwerze.

+ Reklama

+ Dzięki YT serwer rośnie

+ Na IS idzie zarobić w grze

+ Wiele więcej jednak dużo by wypisywać

Minusy:

- Troszkę mało eventow, ale wierzę że to się zmieni.

Serwererowi daje mocne 9,5/10. Eventy ruszą to będzie wszystko idealnie. Serwer według mnie ma spore szanse na serwer roku :)

Pozdrawiam, add.

Opublikowano

Gdzie dropią bronie 75 ?

Czy Lwi po przerobieniu ma taki sam DMG jak np truta?

Ogólnie serwerek polecam przyjemnie się gra.

Ktoś coś wie ? :) Bo nie wiem czy inwestować.

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Gdzie dropią bronie 75 ?

Czy Lwi po przerobieniu ma taki sam DMG jak np truta?

Ogólnie serwerek polecam przyjemnie się gra.

Ktoś coś wie ? :) Bo nie wiem czy inwestować.

Bronie 75 ze szkat ripa, dt jest skrócone. Ewentualnie wymiana 15 szkat na broń 75.

Lwi po przerobieniu... nie wiem, ale dużo osób z lwim przerobionym widziałem. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...