Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z TeamSpeak

EveroZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otuż mam sponsora który mi powiedział żę jak będe mieć 100 os na ts to dostane licencje AAL. I w tym problem żę potrzebuje narazie mieć crak licencję a nie umiem zrobić żeby nie wywalało TS.

Opublikowano

To jest nie prawda, Aby dostać licencje:

• Musisz być właścicielem weryfikowalnej strony z domeną najwyższego poziomu (np. „www.example.com”) która wskazuje na działalność społeczności.
  • Na stronie nie może być żadnych przycisków donacji, reklam, sklepów i wszelkich innych komercyjnych powiązań. Również nie może być żadnych linków do innych komercyjnych stron.
  • Jeżeli stwierdzimy, że strona została stworzona tylko po to, aby otrzymać licencję Non-profit (np. mała liczba użytkowników, bardzo mało artykułów) lub chcesz oferować darmowy hosting (Darmowy serwer publiczny) wtedy odrzucimy Twoją aplikację.
  • Musisz dostarczyć nam adres e-mail, który jest w Twojej domenie (np. ‘[email protected]’). Osobiste maile tworzone na takich serwisach jak Gmail, WP, Onet, o2 nie są dozwolone.
  • Musisz dostarczyć stałego adresu IP serwera na którym będzie uruchomiony serwer TeamSpeak 3. Jeżeli jest już na nim uruchomiony inny serwer na jakiejkolwiek licencji to Twoje podanie zostanie odrzucone. To musi być serwer z unikalnym adresem IP.
Opublikowano

Wiem ale mi tak sponsor powiedział bo on ma licencje i mi jąda jak na moim ts będzie 100 os i te reszte wymogów do uzyskania to też ogarnie

Opublikowano

Wiem ale mi tak sponsor powiedział bo on ma licencje i mi jąda jak na moim ts będzie 100 os i te reszte wymogów do uzyskania to też ogarnie

To ci źle powiedział, ja na twoim miejscu bym zrobił tak uruchomił serwer bez licencji, pobrał stronę  z działu Download, napisał na stronie coś sensownego, i w domenie zrobić email i na koniec napisać podanie to TeamSpeaka, i na pewno po kilku dniach  dostał byś licencję na emiala.

A jeżeli chcesz crack to Mpc nie wspiera piractwa. :)

Opublikowano

Jesteś na moje oko osobą nie kompetętną...

Nie potrafisz się określić, mówisz że wywala tsa...

Nic dziwnego skoro nie potrafisz nawet używać emulatora.

W tej sytuacji pomoże tobie wujek google, bo mpcforum piractwa nie wspiera.

Skoro temat do zamknięcia ciesze sie i przepraszam że wyraziłem swoją opinie tak pózno...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...