Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer z modami na hosting

krzywolcziter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się was zapytać o gotową paczkę, ponieważ nie mogę znaleźć. Nie piszcie mi "masz google", tak wiem, że mam, ale skoro się tutaj zwracam to najwidoczniej sobie nie poradziłem.

Szukam paczki pluginów na obojętnie jaką wersje, ale stabilną. Posiadam serwer na stronie pukawka.pl, na którym gra od 5-15 znajomych. Graliśmy na vanilii, ale nam się już nudzi, bo wykonaliśmy wszystko, każde twierdze, zbroje, domki, spawnery i tym podobne.

Paczka, na której mi zależy chciałbym, aby zawierała :

-nowe moby

-nowe surowce

-nowe "wyzwania" ( czyli dungeony, wierze do zdobycia itp )

-mogą być levele

-Nowe przedmioty

Szczególnie mi zależy na surowcach, potworach i itemkach :)

Post wymagający, ale to ze względu na brak czasu własnego, a jako iż jestem właścicielem serwera to chciałbym się nim lekko zająć. 

PS. Jeśli nie istnieje taka paczka to chociaż jakiś poradnik gotowy, bądź opis jak wszystko wykonać, bo jestem laikiem.

PS. 2. Pamiętajcie to ma być na hosting pukawka.pl

Z góry dziękuje za pomoc!!!!

Opublikowano

Tekkit Classic lub pochodne, na stronie Technic Launchera znajdziesz fajne paczki z serwerami.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

No cóż, zachęcam do poszanowania praw autorskich...

Nie musisz mieć konta premium, żeby używać paczek z TechnicLauncher. Wystarczy to obejść.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...