Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VixaMT2 - Czy aby na pewno ?

krassusero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy administracja próbująca wyłudzić dane do kont, zdaje sobie sprawę z faktu, że jest to karane?!

a co za idiota robi takie same passy jak wszedzie na takim servie? W dodatku nie podaje sie meila w rejestracji wiec mysle ze pisaniem takiego posta wlasnie udowadniasz ze znajdujesz sie w gronie tych idiotow. ( bez obrazy )

Czytanie ze zrozumieniem, widzę kuleje w tych czasach? gdzie ja napisałem, że wysyłam email? i kto tu wychodzi na "idiotę"? Wspaniała administracja banuje ludzi , tylko dlatego, że im nie chcą danych logowania podać! Pytanie po co im dane do konta? Wiesz jak się to nazywa w prawnym rozumowaniu?

I kto tu nie umie czytac hahahaha napisalem ze sie nie podaje meila przy reje wiec to nie skok na konta , jak by tak bylo to odrazu by sobie meile wzieli bo 60% ludzi ma wszedzie takie same haslo. Po 2 daj jakis dowod ze chcieli od ciebie jakies dane do logowania , wgl po co im to jak moga sobie sprawdzic sami... Po 3. Pewnie dostales bana za jakies wyzwiska lub jakies dmg i teraz przyleciales tu plakac ze cie zbanowali. A wymyślając takie glupoty juz wiem na pewno ze nalezysz do tego grona co pisalem up. ( oczywiscie bez obrazy ).
Opublikowano

Coś serwer nadal nie śmiga, strona cała nie działa, cóż się stało? :yay::yay::yay::yay:

Zobaczymy jak tobie dlugo nowy diamond postoji. Bo ja jestem pewny ze nawet nie da rady wystartowac.
Opublikowano

Coś serwer nadal nie śmiga, strona cała nie działa, cóż się stało? :yay: :yay: :yay: :yay:

Zobaczymy jak tobie dlugo nowy diamond postoji. Bo ja jestem pewny ze nawet nie da rady wystartowac.

Póki co proponuje żebyś pouczył się ortografii :)

Na fanpage napisali, że max 30 minut serwer off, a jest już ponad godzine off, jaka szkoda, ciekawe kto wyłączył serwer  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Coś serwer nadal nie śmiga, strona cała nie działa, cóż się stało? :yay: :yay: :yay: :yay:

Póki co proponuje żebyś pouczył się ortografii :)

Na fanpage napisali, że max 30 minut serwer off, a jest już ponad godzine off, jaka szkoda, ciekawe kto wyłączył serwer :yay::yay::yay:

ty mistrzu kozak jestes , na czyms trzeba sie uczyc. Te dzieci bezkarnie wychowane .... 2017 nie jest dobrym rokiem dla metina.
Opublikowano

Nie wiem czy administracja próbująca wyłudzić dane do kont, zdaje sobie sprawę z faktu, że jest to karane?!

a co za idiota robi takie same passy jak wszedzie na takim servie? W dodatku nie podaje sie meila w rejestracji wiec mysle ze pisaniem takiego posta wlasnie udowadniasz ze znajdujesz sie w gronie tych idiotow. ( bez obrazy )

Czytanie ze zrozumieniem, widzę kuleje w tych czasach? gdzie ja napisałem, że wysyłam email? i kto tu wychodzi na "idiotę"? Wspaniała administracja banuje ludzi , tylko dlatego, że im nie chcą danych logowania podać! Pytanie po co im dane do konta? Wiesz jak się to nazywa w prawnym rozumowaniu?

I kto tu nie umie czytac hahahaha napisalem ze sie nie podaje meila przy reje wiec to nie skok na konta , jak by tak bylo to odrazu by sobie meile wzieli bo 60% ludzi ma wszedzie takie same haslo. Po 2 daj jakis dowod ze chcieli od ciebie jakies dane do logowania , wgl po co im to jak moga sobie sprawdzic sami... Po 3. Pewnie dostales bana za jakies wyzwiska lub jakies dmg i teraz przyleciales tu plakac ze cie zbanowali. A wymyślając takie glupoty juz wiem na pewno ze nalezysz do tego grona co pisalem up. ( oczywiscie bez obrazy ).

Jak widać nic nie zrozumiałeś co napisałem, ale nie dziwi mnie to. Dowodów jest aż nadto, by pozwać o wyłudzenie i tak się stanie w najbliższym czasie! Tymczasem wesołych świąt.

Ps. wirus w kliencie podchodzi pod inny paragraf, także domyśl się sam.

Opublikowano

Co ty oczekujesz od dzieciaka 15 letniego, który mówi, że jest sponsorem, a miesiąc już kupuje domene na serwer? 

Perserga wyjdz już proszę od komputera są święta, ja się najadłem i posiedziałem z rodzinką może czas na ciebie.

​Server i tak nie ma podjazdu, chyba że dla kolegów z ts :P

Nikt ciebie nie prosił o zdanie.

Co do serwera pobieram już clienta i offne im to ( znam bugi hehe )

aa miałeś mi offnąc i nie ofnąłeś co z tobą?

Opublikowano

Widzę nieźle zaspamowaliście temat.

Offtop nie jest tu mile widziany.

A teraz temat wyląduje w koszu, bo nic tu po nim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...