Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lvlup 32 gb dedyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maszyna przy sektorkach utrzyma 1000 os! :)

@Greyovsky mi na 6gb uciagnelo 200 osob (myslalem ze bedzie max 50 osob xD) to chyba na 10gb spokojnie uciagnie 300

Nie masz hosteam, tylko cuddihosting.pl, i nie dedyka tylko serwer mc ;)

Maszyna przy sektorkach utrzyma 1000 os! :) Oczywiscie polecam 2 gb lobby, 7 gb bungee (i tak tyle nie z uzyje) oraz do 16 na serwer główny. Przy kguildach (bez sektorów) utrzymasz do 600 os z dobrym silnikiem! :)

@Greyovsky mi na 6gb uciagnelo 200 osob (myslalem ze bedzie max 50 osob xD) to chyba na 10gb spokojnie uciagnie 300

Maszyna przy sektorkach utrzyma 1000 os! :) Oczywiscie polecam 2 gb lobby, 7 gb bungee (i tak tyle nie z uzyje) oraz do 16 na serwer główny. Przy kguildach (bez sektorów) utrzymasz do 600 os z dobrym silnikiem! :)

Opublikowano

Bungee 1-2 GB Ci starczy
Lobby 4 GB na spokojnie
Główny 20 GB na czilku
TeamSpeak nie jest zbyt wymagający więc wystarczy Ci kilka GB. A zakładając, że nie masz licencji to 32 sloty nie potrzebują zbyt wiele.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...