Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty muzyczne - sinusboty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam botów muzycznych które mogę dać jakieś gildii a oni mają

dostęp do komend takich jak !vol up/down , !stream <url>,!stop/!start itp

ale przy tym mają dostęp tylko do wyznaczonego bota a nie tak jak w

sinusbotach że jak się da komuś permisje to mi boty wyłączają z poczekalni albo innym

z góry dzięki :)

:yay:

Specjalista
Opublikowano

Spróbuj zainstalować Sinusbota na dockerze. Wtedy każda gildia będzie miała swoją osobną instancję niezależną od innych.

W tym momencie odpaliłbyś sinusbota kilka razy. Wtedy możesz im nawet dać dostęp do panelu.

Nie da się zrobić tak, że każda osobna instancja ma inne uprawnienia - niestety.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Sinusbota to jest okej, musisz jedynie poczytać na temat uprawnień jakie może posiadać użytkownik, i nadać te prawidłowe. Jeżeli chcesz aby mieli jedynie dostęp do puszczania muzyki na kanale, zmiany głośności itp to nie musisz im dawać wstępu na stronę Sinusa, bo po co? Playlistę można tworzyć komendami, ze strony serwera, więc raz jeszcze; dostęp do strony jest im zbędny. Pragnę przypomnieć, że sinusbot wymaga ręcznej instalacji i konfiguracji pluginu yt-download, aby funkcja !yt <url> działała :)

Podobnie jak @PGS napisał, takie zastosowanie również będzie działało bardzo dobrze, to już jak Ty sam wolisz.

Kolejnym rozwiązaniem jest ts3soundbord, którego w sumie średnio polecam, miałem z nim małe problemy, aczkolwiek robi co ma robić.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Sinusbota to jest okej, musisz jedynie poczytać na temat uprawnień jakie może posiadać użytkownik, i nadać te prawidłowe. Jeżeli chcesz aby mieli jedynie dostęp do puszczania muzyki na kanale, zmiany głośności itp to nie musisz im dawać wstępu na stronę Sinusa, bo po co? Playlistę można tworzyć komendami, ze strony serwera, więc raz jeszcze; dostęp do strony jest im zbędny. Pragnę przypomnieć, że sinusbot wymaga ręcznej instalacji i konfiguracji pluginu yt-download, aby funkcja !yt <url> działała :)

Podobnie jak @PGS napisał, takie zastosowanie również będzie działało bardzo dobrze, to już jak Ty sam wolisz.

Kolejnym rozwiązaniem jest ts3soundbord, którego w sumie średnio polecam, miałem z nim małe problemy, aczkolwiek robi co ma robić.

Ts3soundboard to stara wersja sinusa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...