Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tastria

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilka pytań:

Ile Ku do G ?? Ijeszcze jedno czy na serwerze będzie coś takiego jak gildijne dungeony czy coś tego typu?

Czy klasy będą balansowane?

Oraz czy ItemShop będzie możliwość zdobycia w grze ??

Pozdrawiam i Czekam na start aktualnie zapowiada się fajny serwer, dodajcie jakiś set do pvp na 110 i 120 lvl bo jak zauważyłem kończy się na 100 lvl rozgrywka :/ 

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Kilka pytań:

Ile Ku do G ?? Ijeszcze jedno czy na serwerze będzie coś takiego jak gildijne dungeony czy coś tego typu?

Czy klasy będą balansowane?

Oraz czy ItemShop będzie możliwość zdobycia w grze ??

Pozdrawiam i Czekam na start aktualnie zapowiada się fajny serwer, dodajcie jakiś set do pvp na 110 i 120 lvl bo jak zauważyłem kończy się na 100 lvl rozgrywka :/ 

20 ku do G,

Planujemy dodać 1 dungeon gildyjny,

Tak, klasy będą zbalansowane,

SM można zdobyć z niektórych bossów, łowienia oraz jest system vote4coins

Opublikowano

Ok dzięki wejde na 100% na serwer Powodzenia :)

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Polecam serwer, bo te sety są zbyt piękne aby tego nie polecić. Sathian dobra morda, tak więc serwer powinien być git ;]

Opublikowano

Piękne sety ale tutaj nic nie ma. Parę dni i gra zakończona. Dodatkowo powiązania serwera z YT-berem zawsze kończą się tak samo.

Opublikowano

Kiedy strona?

Już jest: www.tastria.pl

Mi nie działa, będzie płatność w psc?

Będzie.

Co wyskakuje podczas otwierania strony?

Ta witryna jest nieosiągalna

Opublikowano

Zapowiada się fajnie, długo czekałem na taki Medium. Nie wiem czy nie doczytałem, ale ile KU do G?

20 ku do G. Czyta się co 1h. Ale od czego jest egzo, tylko dropi z metków 40+

Opublikowano

Troche za dużo z tymi nowościami (szarfy/pety) itp.

Set na 90 Poziom jest piękny reszta badziewna i nieestetyczna moim zdaniem.

Zobaczymy jak ten serwer wyjdzie w rzeczywistości, bo na początku wielkie podjaranie a co do czego sie potem okazuje to jeden wielki niewypał. 

Opublikowano

Wg mnie to bedzie jeden z najlepszych Serwerow w tym roku Polecam

Cytat

Opublikowano

Na becie masa bugów, Sathian coś nie śpieszy się z ich naprawianiem(24h+ temu online) a start już jutro, zobaczymy czy się wyrobi :)

.

Opublikowano

miejmy nadzieje że się wyrobi bo czekam na start :)

Nagralem zapowiedz serwera :

ese1
Cytat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...