Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedz VixaMT2 4Fun/PvP

TakiTamArtagnan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

twój nick? masz bigbig nick :>  po 2 gdzie moje 30 zł które ci dałem i mnie wy**uj*łeś? syf to jest twój glador  który miał wystartować 2 tygodnie temu? :> i idz dalej robić wałki na swoim "Gladorku" daj dalej kolegą sm'y czy coś :_: a inni niech w isa ładują masz racje.

Skoro żałujesz 30 złotych, to jesteś bardzo dobrym sponsorem z tego co widzę 

DiamondMT2.pl

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

twój nick? masz bigbig nick :>  po 2 gdzie moje 30 zł które ci dałem i mnie wy**uj*łeś? syf to jest twój glador  który miał wystartować 2 tygodnie temu? :> i idz dalej robić wałki na swoim "Gladorku" daj dalej kolegą sm'y czy coś :_: a inni niech w isa ładują masz racje.

Perserga daj mi 30 zł, jeżeli jesteś taki bogaty.

Opublikowano

30 zł XDDDDDDDDDDDDDD

sponsorze proszę cię xD

serwer z aruby za 4zl macie na 2mac bo voumcher dostał! @!#!

a tak serio @Kubek @Algade @esej może ogarniecie kolejne g****o?

no kur** zapłaciłem ci za zrobienie strony wszystko było ok po czym usunąłeś mi strone i mnie wyc****** myslisz ze hajs za darmo ci ktoś da? 

Serwer z aruby za 4 zł? ciekawe. chyba twój glador takie coś ma z tego co widziałem jak pisaliśmy na fb. a kolejne g**** to gladorek .

Aż taki bogaty jesteś że za darmo każdemu hajs byś dawał?

Opublikowano

Prezentacja zacheca, ale do zamkniecia tematu, jakikolwiek balans czy nastawione na nic czyli 90% serwera grajace 1 klasą?

Opublikowano

wrzucanie plikow account sf mojej "własności", kończy się takim czymś jesteś osobą dwulicowa. Nie potrafisz postawić serwera bez poradnika (innego niz terenzo nie postawisz), a za 30 zl jedynie mogłem ci domene podpiąć bo nawet tego nie potrafisz.

Opublikowano

30 zł XDDDDDDDDDDDDDD

sponsorze proszę cię xD

no kur** zapłaciłem ci za zrobienie strony wszystko było ok po czym usunąłeś mi strone i mnie wyc****** myslisz ze hajs za darmo ci ktoś da? 

Serwer z aruby za 4 zł? ciekawe. chyba twój glador takie coś ma z tego co widziałem jak pisaliśmy na fb. a kolejne g**** to gladorek .

Jak myslisz, że strone kupisz za 30 złotych, to jesteś pustakiem, bez kitu xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

30 zł XDDDDDDDDDDDDDD

sponsorze proszę cię xD

ty ze zrozumieniem czytasz? nie czy strone kupię tylko żeby mi wgrał stronę ^^ dostał 30 zł i poleciał w ch**a

wrzucanie plikow account sf mojej "własności", kończy się takim czymś jesteś osobą dwulicowa. Nie potrafisz postawić serwera bez poradnika (innego niz terenzo nie postawisz), a za 30 zl jedynie mogłem ci domene podpiąć bo nawet tego nie potrafisz.

Te pliki latają już od roku na necie ;3

Opublikowano

30 zł XDDDDDDDDDDDDDD

sponsorze proszę cię xD

ty ze zrozumieniem czytasz? nie czy strone kupię tylko żeby mi wgrał stronę ^^ dostał 30 zł i poleciał w ch**a

Te pliki latają już od roku na necie ;3

Skoro nie umiesz wgrać strony, to powodzenia z projektem, napewno wypali, 4k online na starcie zagwarantowane, przy tobie chowają się developerzy.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

co ty tak na tego gladora wszedles temat chyba to nie jakiej vixy czyż nie?

Nigdy nie sprzedałem nic na lewo i pustymi słowami reputacji nie zniszczysz. Glador tylko stal by dark opamietal się ze jak sie sella pliki to 2 raz do rzeki sie nie wchodzi.

Opublikowano

Nigdy nie sprzedałem nic na lewo i pustymi słowami reputacji nie zniszczysz. Glador tylko stal by dark opamietal się ze jak sie sella pliki to 2 raz do rzeki sie nie wchodzi.

nic nie sprzedałeś na lewo?

a na twoje konto bankowe jak dostałeś przelewik 150 zł od typa i po 1-2 tygodniu serwer padł? może o swoim serwerze pogadaj :) i jak miałem tam tego admina to na fanpage sobie wiadomości czytałem to widziałem jak pisali ci czy dasz im coś sm a ty im dawałeś . nie będę dalej tego komentował. i glador tylko stał zeby dark sie opamiętał? to na c**j ten is  z którego wziąłeś minimum 300zł a za vps'a nic nie płaciłeś hahah..

Opublikowano

bo nie ma płatności zagranicznych?

Zakupił poprzez kontakt na fanpagu i dostal walute z 150zl "nerdzie"

I CZEKAM NA DDOSA OD FATHERA XDDDDDDDD

KISNE.

Opublikowano

nic nie sprzedałeś na lewo?

a na twoje konto bankowe jak dostałeś przelewik 150 zł od typa i po 1-2 tygodniu serwer padł? może o swoim serwerze pogadaj :) i jak miałem tam tego admina to na fanpage sobie wiadomości czytałem to widziałem jak pisali ci czy dasz im coś sm a ty im dawałeś . nie będę dalej tego komentował. i glador tylko stał zeby dark sie opamiętał? to na c**j ten is  z którego wziąłeś minimum 300zł a za vps'a nic nie płaciłeś hahah..

Tyle mu rzucasz słów, a może byŚ coś udowodnił, bo pisać też potrafie.

Serwer czysty gotowiec, już nawet nukey lepsze serwery robil xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

bo nie ma płatności zagranicznych?

Zakupił poprzez kontakt na fanpagu i dostal walute z 150zl "nerdzie"

I CZEKAM NA DDOSA OD FATHERA XDDDDDDDD

KISNE.

ja  ci nie mówie że dostaniesz ddoss'a tylko ty mi napisałeś że mi serwer wy***rdo*isz to ci napisałem czy go znasz bo będzie u nas grał ;v i jak to jest blokować za prawde? 

Opublikowano

plik to CardiaMT2 powodzenie :)

A pliki Cardii to myślisz,że jakie są? 

Pewnie Albatrosa.

@topic

No no, prezkę macie podbitą. Doganiacie Diamonda powolutku. 

Reklama planowana?

Opublikowano

plik to CardiaMT2 powodzenie :)

A pliki Cardii to myślisz,że jakie są? 

Pewnie Albatrosa.

@topic

No no, prezkę macie podbitą. Doganiacie Diamonda powolutku. 

Reklama planowana?

na yt nie da rady :c GF by wjechało do akcji :/

Opublikowano

Jacob ten serwer ma 10 reaktywacje a reklama planowana od miesiąca ,a co do gladora moge dać redaktora i możecie poczytać posty nie mam nic do ukrycia.

Opublikowano

Jacob ten serwer ma 10 reaktywacje a reklama planowana od miesiąca ,a co do gladora moge dać redaktora i możecie poczytać posty nie mam nic do ukrycia.

bo usunąłeś wiadomości ? :D 

10 reaktywacji? nie było żadnej prezki na mpc serwer był jak beta   a co do twojego gladora to było 10 reaktywacji ;P jak chcesz to ci potwierdzą to osoby takie jak np Xunnek ;) 

Opublikowano

Okej zawolam go. Wypuscilem raz z xunnkiem raz sam ale gdzie kolejne 8? chlopie wejde na kompa dam dowody na ciebie jakim to jesteś zerem jeśli przentacji przetrwa najbliższe 1h.

Opublikowano

Okej zawolam go. Wypuscilem raz z xunnkiem raz sam ale gdzie kolejne 8? chlopie wejde na kompa dam dowody na ciebie jakim to jesteś zerem jeśli przentacji przetrwa najbliższe 1h.

Xunnek odrazu odszedł sam od teamu bo jesteś deb*lem który nic nie umiał  a pózniej ci serwer rozwaliliśmy i płakałeś ^^ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...