Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedz VixaMT2 4Fun/PvP

TakiTamArtagnan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

INFORMACJE

Start: 16.04.17 godz.15

Maksymalny Poziom - 150

Typ serwera - 4Fun PvP

6/7 bonus - Tak

Ulepszacze - Nie potrzebne

Bonusy - wchodzą szybko

Level konia na start -  21 lv konia 

Bronie itd. u handlarzy

Max. Średnie Obrażenia - 80%

I WIELE WIĘCEJ!

STRESZCZENIE

Serwer 4Fun/PvP z myślą o graczach ulepszacze z serwera są usunięte i odrazu można ulepszać bez żadnych ulepszaczy

str-glown_aepprxa.png

http://85.255.14.192/ (Domena do poniedziałku)

rejepng_aeppres.png

http://85.255.14.192/rejestracja.php (Domena do poniedziałku)

clpng_aepprre.png

Na stronie w zakładce "Pobierz"

SS'y

17902474_112633779291609_283509949_o.jpg

17976439_112633765958277_1224616054_o.jp

17948448_112633789291608_821580095_o.jpg

17948243_112633799291607_532266526_o.jpg

17949677_112633805958273_2027618000_o.jp

17975882_112633769291610_735218185_o.jpg

17976534_1905888842978765_1719431344_o.j

17976791_1905955242972125_1220233000_o.j

PREZENTACJA BĘDZIE AKTUALIZOWANA!

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbije zobaczyć :D 4fun

xD ahahahahahahahahahahahaha xD

Opublikowano

coś wam nie pykło.

Prezentacja jest okropna, nie widać nowości, nie zacheca.

Po update będzie dodane dużo nowości :) 

Wbije zobaczyć :D 4fun

xD ahahahahahahahahahahahaha xD

Zapraszam :)

Opublikowano

Ziomek kto pozwolil Ci zajebac moja grafike z prezentacji?? Nie Polecam

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Ziomek kto pozwolil Ci zajebac moja grafike z prezentacji?? Nie Polecam

pisalismy na twoim serwerze. xD i mi pozwoliles ;P wejdz na fb na Shiveron Metin to all wyjaśnimy moze nie wiesz ze to ja ;d

Opublikowano

Nie wydaje mi sie zebym Ci cokolwiek pozwolil ..

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Dwa konkurencyjne serwery tego samego typu. 

No to niezła wojna będzie, tylko się nie DDOSUJCIE.

Powodzenia życzę. 

Event wielkanocny będzie? 

Opublikowano

Nie wydaje mi sie zebym Ci cokolwiek pozwolil ..

to wejdz na fb już ci napisałem na fb.
Usun moja grafike bo nie zgadzam sie abys ja mial
Cytat

Opublikowano

Błagam was co to ma być za szajs. Nie polecam.

Ps. Dodajcie to do kosza.

Opublikowano

Cieniutki wez ty chłopie się ogarnij pal sobie te papierosy i przy tym zostań, a nie zabierasz się za serwery prosze...

No tak jak zawsze lubie zrobić kabaret pod postem, to tak :

Ten administrator serwera uważa się za sponsora, a na domene go nawet nie stac xD http://screenshot.sh/m3gQgyqrRL1p8

Pozdrawiam bardzo serdecznie osoby, które tu wejdą, główny technik ma 15 lat i ddosuje kto wejdzie na jego ts'a  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Cieniutki wez ty chłopie się ogarnij pal sobie te papierosy i przy tym zostań, a nie zabierasz się za serwery prosze...

Ten administrator serwera uważa się za sponsora, a na domene go nawet nie stac xD http://screenshot.sh/m3gQgyqrRL1p8

Pozdrawiam bardzo serdecznie osoby, które tu wejdą, główny technik ma 15 lat i ddosuje kto wejdzie na jego ts'a  :yay:  :yay:  :yay:

Nie rozśmieszaj mnie tylko idz rób tego diamonda XDXDXD podkręć licznik tak jak na Cortiumie to może ci znów wejdzie te 100 osób.  i ddossy? powiedz mi kogo zddossowałem hahah ;d na domene mnie nie stać? chcesz ss'a napisz na pw to ci dam ss'a z zakupionej domeny biedaczku ;) znalazles sobie tego sponsora kreta co nic nie umie tylko hajs w kieszeń bierze :) idz komentuj sobie Diamonda.

Opublikowano

Pozdrawiam bardzo serdecznie osoby, które tu wejdą, główny technik ma 15 lat i ddosuje kto wejdzie na jego ts'a  :yay:  :yay:  :yay:

Nie rozśmieszaj mnie tylko idz rób tego diamonda XDXDXD podkręć licznik tak jak na Cortiumie to może ci znów wejdzie te 100 osób.  i ddossy? powiedz mi kogo zddossowałem hahah ;d na domene mnie nie stać? chcesz ss'a napisz na pw to ci dam ss'a z zakupionej domeny biedaczku ;) znalazles sobie tego sponsora kreta co nic nie umie tylko hajs w kieszeń bierze :) idz komentuj sobie Diamonda.

Oj cieniutki, cieniutki, zacznijmy od tego, że nie mam kreconych liczników jak chcesz to ci dam ss'a z komendy /w ile jest online xD

Pewnie wyzywasz kreta, bo się nie zgodził sponsorować takiego shitu, co nawet z tego co widzę, ukradłeś grafike komuś xD

No może domene w końcu kupisz, po miesiącu, a dla ciekawskich to jest 3 lub 4 start serwera :)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Oj cieniutki, cieniutki, zacznijmy od tego, że nie mam kreconych liczników jak chcesz to ci dam ss'a z komendy /w ile jest online xD

Pewnie wyzywasz kreta, bo się nie zgodził sponsorować takiego shitu, co nawet z tego co widzę, ukradłeś grafike komuś xD

No może domene w końcu kupisz, po miesiącu, a dla ciekawskich to jest 3 lub 4 start serwera :)

hahahhahahah to sie go spytaj czy ktos do niego coś pisał nie potrzebuje takich sponsorów xD 

Chcesz coś jeszcze wejdz na ts i porozmawiajmy sobie :)  

ts.v4story.com (wejdz i napisz do topek :) )

Opublikowano

po pierwsze zmień moj nick po drugie czemu dodał prezke jeżeli ma pare dni konto? Po trzecia dlaczego jak ma 5 postów dodał prezke? Po 4 nie podaruje ci tego i napewno nie zostawie ci tego syfu w spokoju. A prezka i tak wleci w kosz.

po pierwsze zmień moj nick po drugie czemu dodał prezke jeżeli ma pare dni konto? Po trzecia dlaczego jak ma 5 postów dodał prezke? Po 4 nie podaruje ci tego i napewno nie zostawie ci tego syfu w spokoju. A prezka i tak wleci w kosz.

Opublikowano

twój nick? masz bigbig nick :>  po 2 gdzie moje 30 zł które ci dałem i mnie wy**uj*łeś? syf to jest twój glador  który miał wystartować 2 tygodnie temu? :> i idz dalej robić wałki na swoim "Gladorku" daj dalej kolegą sm'y czy coś :_: a inni niech w isa ładują masz racje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...