Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreatMuOnline (6 edycja) - start 21.04.2017 godzina 18:00

Melissa92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje dodać do wykluczeń cały folder w antivirus. Launcher pobiera pliki a antivirus je wywala :) Czasami zauważyłem, że trzeba kliknąć start ponownie jeśli się nie uruchamia. Ja podziękuję za granie na tym serwie. Miłego expienia i co byście sobie później w brodę nie pluli ): Good Luck !

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

18 serv rusza brak info a to jeden z naipowazniejszych bledow administracji   cya all  milej zabawy dla tych co zdecydowali sie grac

Nie do konca rozumiem co masz na myśli.

odzyskiwanie hasła nie działa 

Mały problem z serwerm smtp.

XDD 6 edycja tego MU w przeciągu kilku miesięcy, nieźle

6 Edycja w przeciągu kilku miesięcy? Żadna z edycji nie trwała jak 3 miesiące.. A chcemy aby trwała jak najdłużej. Nie ma tutaj odgórnego ustalenia co do trwania edycji, chcielibyśmy by trwała nawet i kilka lat ;-)

Od którego lvla DL/MG/RF/SUM? nie widzę nigdzie takiej informacji. 

DL - 250, RF - 250, MG - 220, SUM - 1

Ja od 2 edycji konta nie moge zrobic

Zazwyczaj pomagało wyczyszczenie cookies.

Też  nie mogłem założyć konta parę  razy próbowałem , ale odświeżyłem stronę i pomogło , od razu dwa założyłem ;D

Zazwyczaj pomagało wyczyszczenie cookies.

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Poinstalowalem wszystko i nic !walic greatmu jak zawsze odjebaliscie fuszerke nawet odpalic serv nie mozna mam nadzieje ze padniecie jak zawsze po tygodniu

Dziękujemy za dobre słowo i swietne prognozy ;-) Jeżeli masz problem napisz do nas na fanpage postaramy się pomóc :-)

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Poinstalowalem wszystko i nic !walic greatmu jak zawsze odjebaliscie fuszerke nawet odpalic serv nie mozna mam nadzieje ze padniecie jak zawsze po tygodniu

banshee zrob jak ci Lenaa radzil/la dodaj maina do DEP

masz tu dokladniejsza instrukcje

Klikamy PPM na ikonie „My Computer” (Mój Komputer) i wybieramy „properties” (właściwości)

lub tez mozesz w start na pasku  > uruchom > i wpisz: sysdm.cpl  nastepnie ENTER )

jak juz masz okienko:

W sekcji „Performance” (Wydajność) wybieramy „Settings” (Ustawienia), a dalej zakładkę „Data Execution Prevention” (Zapobieganie wykonywaniu danych).

Oto przykłady z Windows 7 i 8. Mamy do wyboru dwie opcje: jedna oznacza iż DEP będzie działał dla krytycznych programów i usług Windows (obrazek po prawej), a druga, dotyczy każdego programu z wyjątkiem, tych które wskażemy (u mnie L2.exe).

DEP_wyjatki.png

Chyba nie trzeba wyjaśniać, że dodatki wybieramy po kliknięciu w przycisk „add/dodaj”.

Wybierz main.exe nie zadnego lunchera czy jakis inny program

Opublikowano

Nie minęły nawet 24h od startu, a TOP1 ma już 23rr na expie 600 i kasowanych statach... porażka...

Opublikowano

halo ogarniecie tego RFa ? przy 4k agi bije po 180 mobki (aida 1) z darksida, te przeliczniki to jakaś komedia.

Admin robicie cos z tym RF bo nie wiem czy jest sens grać 

Dziś na nowo RF przejdzie  balans pvp i pvm.

Opublikowano

halo ogarniecie tego RFa ? przy 4k agi bije po 180 mobki (aida 1) z darksida, te przeliczniki to jakaś komedia.

Nie ma nic piękniejszego jak majstrowanie przy balansie po starcie i późniejszy bol d**y obu stron stron xD Nawet jak go znerfisz to dalej będzie płacz ze w rankingu dalej są

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

XDD 6 edycja tego MU w przeciągu kilku miesięcy, nieźle

6 Edycja w przeciągu kilku miesięcy? Żadna z edycji nie trwała jak 3 miesiące.. A chcemy aby trwała jak najdłużej. Nie ma tutaj odgórnego ustalenia co do trwania edycji, chcielibyśmy by trwała nawet i kilka lat ;-)

"Żadna z edycji nie trwała jak 3 miesiące"

A no tak, bo trwala max dwa tygodnie i ludziom się już znudziło - Przepraszam, zapomniałem XDD

"A chcemy aby trwała jak najdłużej"

I nie będzie, jak nowa edycja będzie trwała dwa tygodnie xD

Ludzie, nawet nie zaczynajcie tam grać, szkoda waszego czasu, a czas to pieniądz, który się tylko dla nich liczy. Powykupujecie te śmieszne seale do expa, poczują piniądz i spierdolą za przeproszeniem, wymyślając kolejne gówno które dodadzą do nowej edycji - i tak się zatacza koło.

Ogólnie to nie polecam ^^

Opublikowano

Nie ma nic piękniejszego jak majstrowanie przy balansie po starcie i późniejszy bol d**y obu stron stron xD Nawet jak go znerfisz to dalej będzie płacz ze w rankingu dalej są

RF jest znerfiony na maxa, ktoś go słabo testował

obecnie przy 6900 agi mam 295 % z dark sida / na każdym serwerze na jakim gralem miał bym przy tych statach 1062,5 % - przy czym tak RF jest moze i op postacia ale na full statach to juz tak super kolorowo nie wyglada.

powiem wiecej, nie moge nawet tknac SMa ktory ma 3 resy, a ja mam 12 :) co wiecej moj EE bez buffa z piesci bije tyle samo co RF na aidzie, wiec wtf ?

Opublikowano

Dziś na nowo RF przejdzie balans pvp i pvm.

A co z DL i jego Def? 1k agi i 290 Def też trzeba by ogarnąć ten przelicznik
Opublikowano

myśle, że admini przestraszyli sie mid game balansu w którym faktycznie RF i DL na tym sezonie roznoszą wszystko, co nie znaczy ze na prawie full statach jest tak samo, tam na tym sezonie kazda klasa rozwala system oczywiscie jak sie ogarnia postać i skille

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...