Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić teraz Minecraft Premium?

ThePoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy w tym momencie opłaca się kupić Premke MC? Według mnie 100 zł to trochę drogo za grę, którą można pobrać z internetu. Przeglądałem też premki MC z allegro tam są trochę tańsze, ale nie wiem czy jest to bezpieczne. Nie wiem czy poczekać na jakąś promocje, ale nie sądzę żeby takowa kiedyś się wydarzyła.

Opublikowano

Jeśli chodzi o skina itp. to się opłaca. (Można też byzyczu, ale wincyj pierdolenia niż zabawy)

Ja osobiście mam nonpremium i mam wyjebane.

Lepiej nie ryzykować z allegro.

Opublikowano

Ja osobiście kupiłem za 30zł chyba 6 lat temu na allegro i do tej pory mi wszystko działa, oczywiście nie gram już z 3,4 lata xD ale działa

Nie wiem jak teraz ale jak trafisz na kogoś okej to na allegro jak najbardziej

Opublikowano

Jak najbardziej się opłaca, większosć dobrych serwerów jest premium only, a na non premium znajdzie sie zawsze 'nowy' młody gracz który bedzie utrudniał rozgrywke (+ więcej trolli)

sygnatura.png

Opublikowano

Posiadam i jestem dumny posiadania ;) A tak na serio to polecam kupić bo te polski serwery to taki "s**t" sie robi że nie masz pojęcia nawet, a żeby wejść praktycznie na wszystkie zagraniczne serwer to trzeba premke mieć.

Opublikowano

Jeśli sprzedający ma dużo pozytywnych opinii na allegro to warto spróbować. Swoją drogą sam nie mam premium i nie przeszkadza mi to w niczym :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...