Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra słabo działa

MrJanosik2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem z tą piękną grą jaką jest rust. Mój PC: Pentium g3258@3,6ghz, hd6870 1gb, 4gb pamięci ram.

Ustawienia grafiki mam na niskie, procesor i gpu jest wykorzystywane w 50%, a mam ścinki. Jedyne co to pamięć ram na poziomie 97%. Dlaczego tak sie dzieje?

Opublikowano

Minimalne ram do rusta to 8gb, gra jest strasznie ramożerna, masz ścinki, bo użycie ram dochodzi do 100%.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

A sorki miało być 8gb ram, ostatnio dopiero dokupiłem kolejne 4 i jeszcze mi sie myli. Jak wejdę do gry to przez chwile mam użycie ramu 87% i da sie grać po chwili jak gdzieś pobiegam 100% ;/ Mogę jakoś ograniczyć ram tej grze? Może by to spowodowało polepszenie fps. 

Opublikowano

Daj dokładnie Screeny specy kompa, dla mnie karta graficzna lub temperatury

Spróbuj odblokowac procesor

Programem: Unpark-Cpu   dość popularny ostatnio

Opublikowano

Odblokować procesor tzn? Co mi to da przy pentiumie? Temperatury to na pewno nie to. Procesor 60*, a karta 70*. Dodam że to jest model referencyjny. A z jakiego programu chcesz te screeny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...