Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 a internet z UPC

PawloSSS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy spotkał się ktoś z takim problemem, że wywala przy zmianie mapy i od nowa trzeba się logować? Uważam że jest to związane z internetem z UPC, który ma tylko ip v6. Problem jest na każdym privie, na globalu nie sprawdzałem.

Opublikowano

U mnie problem taki występuje jeśli gram na mobilnym internecie z Orange, za słaby zasięg. Może u Ciebie to samo?

brak

Opublikowano

Witam, czy spotkał się ktoś z takim problemem, że wywala przy zmianie mapy i od nowa trzeba się logować? Uważam że jest to związane z internetem z UPC, który ma tylko ip v6. Problem jest na każdym privie, na globalu nie sprawdzałem.

raczej tego problemu nie rozwiazesz moze przez vpn zebys mial wyjsciowe ipv4. Minie troche czasu zanim "technicy" ogarna serwery na ipv6. Jak bede za kilka dni przepisywal serwer wlasnie na ten protokol

ban.gif

Opublikowano

Oki dzięki wszystkim, będę próbował z tą zmianą IP na 4.

Pozdro!

Edit.

Jeszcze raz dzięki szczególnie Dawko za podsunięcie pomysłu. Support bezproblemowo zmienił mi na IPv4 ;)

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...