Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG+Mh Setoria

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa działa , zapomniałem wspomnieć że trzeba ustawic metody w settings: Tjacinkg i Extreme 

sygna.png

Opublikowano

Specjalnie zrobiłem konto bo nie testowałem tego gdyż serwer nie działał , patrząc na komentarze w tym temacie widzie że niby nie działa . Odpalam klienta , i co ? gówno ... wszystko działa łącznie z dmg który mnoży hity max 2 . To że jesteście jebanymi ulungami ( do tych którzy mają podane wszystko na tacy a i tak im nie działa) to już nie moja wina pozdro .

123123.png

sygna.png

Opublikowano

Specjalnie zrobiłem konto bo nie testowałem tego gdyż serwer nie działał , patrząc na komentarze w tym temacie widzie że niby nie działa . Odpalam klienta , i co ? gówno ... wszystko działa łącznie z dmg który mnoży hity max 2 . To że jesteście jebanymi ulungami ( do tych którzy mają podane wszystko na tacy a i tak im nie działa) to już nie moja wina pozdro .

123123.png

c***a mnozy takie mnozenie to sobie w dupe mozna wsadzic :)

Opublikowano

@ top

Działać, działa ale wyjebcie ten download, bo 2x ref :)

@Michios

Tą paskudną stronę na free hostingu mogłeś sobie darować :D

Nie dajcie mu zarobić i łapcie down bez refów :)

https://mega.nz/#!hlAXTL5J!VZd0WUsO6iGBNxN8_VpidRQfYiqBm4VdBiQe0Rn-OA4
https://www.virustotal.com/pl/file/c49b167519d4d94f40c3779de868bf64ce5a86137daa541b19a572c0b250b374/analysis/1492200027/

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

@ top

@Michios

gdzie ty masz 2x ref ? Misiek jak dodawał swoje "czity" to też korzystał z hostingu a że mam darmowy to c**j Ci do tego xD

Jakby by mi się nudziło tak jak tobie to bym Cię zbłaźnił i zjechał ale akurat napierdalam w metina także czesc

ps1: Wiesz ze down przez 2 dni był normalny ale dzisiaj zmieniłem to po paru wiadomościach na fp :D?

12312.png

sygna.png

Opublikowano

@ top

@Michios

gdzie ty masz 2x ref ? Misiek jak dodawał swoje "czity" to też korzystał z hostingu a że mam darmowy to c**j Ci do tego xD

Jakby by mi się nudziło tak jak tobie to bym Cię zbłaźnił i zjechał ale akurat napierdalam w metina także czesc

ps1: Wiesz ze down przez 2 dni był normalny ale dzisiaj zmieniłem to po paru wiadomościach na fp :D?

12312.png

Po kliknięciu down na tej wspaniale przygotowanej stronie, przekierowuje na 

http://tmearn.com/xxxxxxxxx

Po przejściu przez tego refa, włącza się następny i dopiero pobieranie z zippy. :)

Nie udawaj głupiego... chociaż po twoich postach tutaj, wydaje mi się że nie udajesz.

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...