Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Metin2Mod.Tk

*Gzz*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, nie wiem czy to jest związane z metinem, lecz kiedyś jak jeszcze robiłem własne serwery ... Ściągłem taki program jak DynDNS i teraz nie moge wchodzić na takie strone jak www.przeklej.pl, metin2mod.tk, i wiele podpobnych, ponieważ jak wpisuje link, wklejam go to takie coś wychodzi:

beztytuutkg.png

Uploaded with ImageShack.us

I tak za każdym razem, wiecie może jak to usunąc? Programu nie wiem dlaczego nie moge usunać, jeżeli prubuje go usuwać nawet w "Dodaj lub usuń programy" to jakis błąąd wyskakuje,

Za pomoc dziękuję

Opublikowano

Wejdź tam gdzie go zainstalowałeś, ściągnij Unlocker i pousuwaj wszystko na temat tego gówna. jak działa daj +

!EDIT Unlocker odblokowuje te rzeczy :P jeżeli pisze że plik aktualnie jest używany etc.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Ten program jest dziwny ;p Zainstalowałem go, i mam w menu>Start do wyboru

Start Unlocker

Start Unlocker Asasins

Jeżeli daje to 1 to mam do wyboru jakies foldery ...

A to 2 to w pasu to tylko jest i nie moge nic z tym zrobić

@EDIT Usunolem folder z dysku, tym programem, ale problem z DynDNS jest dalej, otwieram strone metin2mod.th i dalej to samo

Opublikowano

uruchom komputer w trybie awaryjnym, i powinienes usunac to. ;)

W trybie awaryjnym mozna o wiele wiecej rzeczy, niz normalnie. ;)

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Opublikowano

Probowales czyscic rejestr na przyklad? Programem CCleaner albo innym.

Skanowales kompa? Najlepiej jak mozesz, zrob formata. Dziala na wszystko :P

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...