Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS4US.EU

STVNEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<20:54:28> Trying to resolve hostname ts4us.eu

<20:54:29> Trying to connect to server on ts4us.eu

<20:54:31> Connected to Server: "ts4us.eu [Dostępni użytkownicy: 26]"

<20:54:31> The icon for the server was not found.

<20:54:31> The icon for channel "» YouTuber | MATI" (355) was not found.

<20:54:31> The icon for channel "» MATI z widzami" (357) was not found.

<20:54:31> The icon for channel "» 1. | PREMIUM | EZ4US" (700) was not found.

<20:54:31> The icon for channel "od D do D do L" (701) was not found.

<20:54:31> The icon for channel "⌠ » Biuro :: INFORMACJA" (282) was not found.

<20:54:31> The icon for channel "⌠» REJESTRACJA :: Mężczyzna" (311) was not found.

<20:54:31> The icon for channel "⌡» REJESTRACJA :: Kobieta" (312) was not found.

<20:54:31> The icon for server group "Unknown (0)" was not found.

<20:54:31> The icon for channel group "PREMIUM :: CA" was not found.

<20:54:31> The icon for server group "POZIOM :: 2" was not found.

<20:54:31> The icon for channel group "PREMIUM :: O" was not found.

<20:54:31> The icon for server group "POZIOM :: 3" was not found.

<20:54:34> The icon for server group "PARTNER :: Friend" was not found.

<20:54:35> The icon for server group "POZIOM :: 5" was not found.

<20:54:35> The icon for channel "» OFFICE | Helper" (263) was not found.

<20:54:35> The icon for channel "GRUPA STEAM" (385) was not found.

<20:54:35> The icon for channel "● NAJWIĘKSZY POZIOM NA SERWERZE" (368) was not found.

<20:54:36> The icon for channel "REKORD ONLINE: 32" (303) was not found.

Opublikowano

Czasami, nie rozumiem ludzi, którzy robią takie śmieszne serwery. Tworzą serwery, które padną po 2-3 miesiącach.

Śmieszny serwerek, śmieszny założyciel.

No cóż....takie gówna się tworzą powoli, co zrobisz no nic.

Każdy serwer oferuje to samo, a praktycznie nie różnią się niczym. Tylko ilością graczy.

Nie polecam.

Opublikowano

Od minusów : 

<12:28:08> Ikona dla grupy serwera "Widownia :: Żółwiki Matiego" nie została odnaleziona.
<12:28:08> Ikona dla grupy serwera "POZIOM :: 1" nie została odnaleziona.
<12:28:08> Ikona dla grupy serwera "POZIOM :: 4" nie została odnaleziona.
<12:28:08> Ikona dla grupy serwera "Wiek :: +18" nie została odnaleziona.
<12:28:28> Ikona dla grupy serwera "Dodatkowe :: Mercedes-Benz" nie została odnaleziona.
<12:28:28> Ikona dla grupy serwera "Województwo :: łódzkie" nie została odnaleziona.
<12:28:28> Ikona dla grupy serwera "SA" nie została odnaleziona.
<12:28:28> Ikona dla grupy serwera "Wiek :: +12" nie została odnaleziona.
<12:28:28> Ikona dla grupy serwera "PARTNER :: Friend" nie została odnaleziona.
<12:28:28> Ikona dla grupy serwera "Nieznana (0)" nie została odnaleziona.
<12:28:28> Ikona dla kanału "» YouTuber | MATI" (355) nie została odnaleziona.
<12:28:28> Ikona dla kanału "» OFFICE | Koordynator" (289) nie została odnaleziona.
<12:28:28> Ikona dla kanału "FANPAGE" (384) nie została odnaleziona.
<12:28:28> Ikona dla kanału "● NAJDŁUŻSZE POŁĄCZENIE Z SERWEREM" (294) nie została odnaleziona.
<12:28:29> Ikona dla kanału "REKORD ONLINE: 34" (303) nie została odnaleziona.

- Strefa Premium za nisko

- Prosty baner

- Kanały są ułożone byle jak

- Pewnie to nie m-bot

- Licka

Plusy : 

- Ładna prezentacja 

Końcowa ocena : 2 / 10

Pozdrawiam, Krzysztof <3

Telegram: @krystekkk2
TS3: Teamalko.pl
Mail: [email protected]
GG: 61392960

Opublikowano

Od minusów : 

<12:28:08> Ikona dla grupy serwera "Widownia :: Żółwiki Matiego" nie została odnaleziona.
<12:28:28> Ikona dla grupy serwera "Dodatkowe :: Mercedes-Benz" nie została odnaleziona.
<12:28:28> Ikona dla grupy serwera "Województwo :: łódzkie" nie została odnaleziona.
<12:28:28> Ikona dla kanału "» OFFICE | Koordynator" (289) nie została odnaleziona.
<12:28:28> Ikona dla kanału "● NAJDŁUŻSZE POŁĄCZENIE Z SERWEREM" (294) nie została odnaleziona.

- Prosty baner

- Pewnie to nie m-bot

- Licka

Plusy : 

- Ładna prezentacja 

Pozdrawiam, Krzysztof <3

Kwestia braku ikon zadziwiła mnie samego, a jako, że nie ma mnie w domu to nie mogę wgrać ich z powrotem. Licencja jest zakupiona i wgrana. Jeżeli chodzi o mbota to również jest zakupiony, co @K-Scripts może potwierdzić. Istota tkwi w prostocie, przyjacielu.

Czasami, nie rozumiem ludzi, którzy robią takie śmieszne serwery. Tworzą serwery, które padną po 2-3 miesiącach.

Śmieszny serwerek, śmieszny założyciel.

No cóż....takie gówna się tworzą powoli, co zrobisz no nic.

Każdy serwer oferuje to samo, a praktycznie nie różnią się niczym. Tylko ilością graczy.

Nie polecam.

Wątpie abyśmy się znali więc ja również nie rozumiem ludzi, którzy w ten sposób oceniają innych. Pozdrawiam :)

54031836852068245941.png

???.

Być może DNS Ci się nie odświeżył. Nie mamy na to wpływu.

Ikony pojawią się w ciągu następnych godzin.

PS. Wersja serwera jest najnowsza, a z tego co mi wiadomo znalezienie cracka na tą wersję graniczy z cudem.

Opublikowano

Od minusów : 

- Prosty baner

- Pewnie to nie m-bot

- Licka

Plusy : 

- Ładna prezentacja 

Pozdrawiam, Krzysztof <3

Kwestia braku ikon zadziwiła mnie samego, a jako, że nie ma mnie w domu to nie mogę wgrać ich z powrotem. Licencja jest zakupiona i wgrana. Jeżeli chodzi o mbota to również jest zakupiony, co @K-Scripts może potwierdzić. Istota tkwi w prostocie, przyjacielu.

Jeśli licka prawdziwa i m-bot od K-Scripts'a to mogę dać maksymalnie 4 / 10 :D Życzę powodzenia !

Pozdrawiam, Krzysztof <3 

Opublikowano

Jeśli licka prawdziwa i m-bot od K-Scripts'a to mogę dać maksymalnie 4 / 10 :D Życzę powodzenia !

Pozdrawiam, Krzysztof <3

Raczej nie gra dla nas roli ocena administratora "konkurencyjnego" teamspeaka, który przy dobrych wiatrach ma po 26 użytkowników online, którego administrator w sposób jawny chwali się tym, że "potrafi DDOSować", a do tego obraca się w środowisku serwerów CS:GO z banem VAC na koncie steam. Myślę, że sposób ułożenia kanałów jest indywidualny.

Temat nie jest prośbą o opinię laików, sprawuje tu raczej formę reklamy.

Opublikowano

Powiem tak.

http://www.mpcforum.pl/topic/1597800-ts4useu-rozwijaj-si%C4%99-z-profesjonalistami/#entry13465315

Coś do serca sobie wzieliście i odemnie i od innych którzy opinię dali.

Dziwi mnie jednak że znowu w ruch poszła ta sama grafika i prezentacja, 0 jakiejś inwencji, znowu najmniejsza linia oporu, czyli to co zarzucałem wcześniej.

Na jaką cholere mi to

<23:20:49> "(m-bot) Guard System":     Witaj, Pantoflarz na ts4us.eu [Dostępni użytkownicy: 25].
<23:20:49> "(m-bot) Guard System": 
<23:20:49> "(m-bot) Guard System":     Informacje Serwerowe:
<23:20:49> "(m-bot) Guard System":          Aktualna ilość użytkowników: 29 / 512 (5.66%)
<23:20:49> "(m-bot) Guard System":          Uptime serwera: 4 dni 4 minut 
<23:20:49> "(m-bot) Guard System":          Wersja serwera: 3.0.13.6 [build: 1478594913]
<23:20:49> "(m-bot) Guard System":     Informacje Użytkownika:
<23:20:49> "(m-bot) Guard System":          Jesteś z Nami od: do tego czasu odnotowaliśmy 1 połączeń do serwera.
<23:20:49> "(m-bot) Guard System":          Twój identyfikator: P+/aygw0XD/9WxlWzh0lRbwXU1g= (ID: 2279)
<23:20:49> "(m-bot) Guard System":      Aby otrzymać kanał musisz być zarejestrowanym użytkownikiem

Zarzucałem brak spersonalizowanego mBOT'a i znowu to zrobię bo znowu najmniejsza linia oporu.

Wydaje mi się że próbujesz coś zrobić żeby tylko se było, może to tylko ja tak sądze.

Moja opinia może się spodobać lub nie, lecz moje krytyczne oko jest jakie jest i można sobie to wziąść do serca albo się popłakać i udać że problemu nie ma :v

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Pozdrawiam, Krzysztof <3

Raczej nie gra dla nas roli ocena administratora "konkurencyjnego" teamspeaka, który przy dobrych wiatrach ma po 26 użytkowników online, którego administrator w sposób jawny chwali się tym, że "potrafi DDOSować", a do tego obraca się w środowisku serwerów CS:GO z banem VAC na koncie steam. Myślę, że sposób ułożenia kanałów jest indywidualny.

Temat nie jest prośbą o opinię laików, sprawuje tu raczej formę reklamy.

Jesteś bezczelny! To że mam blokade na grę ( NIE VACA ) to moja sprawa i sie nie wtracaj ! A co masz problem ze się interesuje DDoS'ami ? Zajmij sie swoim życiem! Bywaj

Pozdrawiam, Krzysztof <3

Opublikowano

Moja opinia może się spodobać lub nie, lecz moje krytyczne oko jest jakie jest i można sobie to wziąść do serca albo się popłakać i udać że problemu nie ma :v

Konfiguracja m-bota to kwestia otrzymania odpowiedniej grafiki, a przewidujemy zmienić całą szatę graficzną. Nie chcemy robić tego na raty, a kiedy znajdziemy już odpowiedniego grafika (myślę, że to kwestia najbliższych tygodni) pojawi się nowa prezentacja, nowe ikonki, personalizacja m-bota :P Jeżeli ktoś płacze z powodu problemu to ten problem musi istnieć, tak czy siak dzięki za opinię. Pozdrawiam

Jesteś bezczelny! To że mam blokade na grę ( NIE VACA ) to moja sprawa i sie nie wtracaj ! A co masz problem ze się interesuje DDoS'ami ? Zajmij sie swoim życiem! Bywaj

Pozdrawiam, Krzysztof <3

To działa w dwie strony, przyjacielu.

Opublikowano

Jestem w stanie polecić serwer. Szybka reakcja na centrum pomocy oraz jeden styl ikonek podnoszą moją opinię w górę, jednak banner oraz prezentacja nie przemawiają do mnie. Powodzenia!  ;)

2631114929652511478662.gif
Opublikowano

Jestem, w stanie polecić serwer. Zmieniłbym trochę wygląd, jak i bannerek, lecz była tam pani Marta więc mogę to polecić :)

1.png

Opublikowano

- Bot piszący nazwe oraz autora utworu na poczekalni (posiada on avatar z tym, więc po co ma pisać - zbędny spam)

- Brak niektórych ikonek

MujmICX.png

Prezentacja ładna, układ kanałów oraz ich wygląd jak najbardziej na plus - prosty, bez żadnych zbędnych znaczków itp.

Z administracją nie miałem okazji rozmawiać, chociaż jest godzina 00:43 a i tak 2 administratorów jest dostępnych, co znaczy że o późnej porze też można otrzymać pomoc.

Na ten moment jestem neutral, wejdę tak za tydzień i wtedy się odezwę, pozdrawiam ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...