Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje plugin na tabele TAB Z Configiem

macioo19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , potrzebuje skonfigurowanej tabeli na tab bo mi nie wyswietla z pluginu funnyguild a mam skonfigurowany nwm czemu jest najnowsza wersja pod 1.8 ale nie dziala wiec moze sam plugin ktory bedzie wyswietal tab jakiś brak pomyslu..... 

Opublikowano

Uzyj pluginu NovaGuilds, jest NAJLEPSZY. Po co tutaj zasmiecac serwer, jakimis errorami, ktore pewnie bedzie pojawial sie przez, konflikty tabu z FG i z owego innego pluginu na Tabele

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★

✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮

Opublikowano

On się nie nadaje ! Zacina się ma błedy zacina sie gubi komendy jak dwie osob cos wpisza naraz to cofa komendy itd  a ja potrzebuje na serwer na wieksza liste osob poza tym zostal on zrobiony przez jedna osobe i nie jest od dopracowany / REF 

Opublikowano

XDDDD 

Nie jest dopracowany? Jest bardzo dobrze dopracowany i raczej bugow nie ma, to raczej ty masz pewnie cos zle, i zamiast mieszac jakis inny plugin na tab z tabem z FG,

napisz po prostu, co jest nie tak z tabem, podaj jakies errory z konsoli, podaj config, a my pomozemy, od tego tu jestesmy.

To ze zostal zrobiony przez jedna osobe nic nie znaczy, @MarcinWieczorek bardzo dobrze pisze pluginy, a jego 'NovaGuilds' jest najlepsze wg. chyba wszystkich.

+ masz tam bodajze owy plugin az do wersji 1.11

A jak masz jakies bledy/bugi popros 'Marcina' o pomoc ^^

@Edit tak trudno wpisac tą frazę w gugyl?

https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=tab+plugin+1.7

Wyskakuje od razu pelno pluginow ^^

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★

✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮

Opublikowano

Plugin funnyguild rozne tabele configi wgrywane dalej to samo pokazuje kilka lub wiecej osob ktorych nawet nie ma to i tak sa w tabel najnowszy plugin na funnyguild  ... taka tabelka sie robi albo wydluza albo skraca 

Opublikowano

On się nie nadaje ! Zacina się ma błedy zacina sie gubi komendy jak dwie osob cos wpisza naraz to cofa komendy itd  a ja potrzebuje na serwer na wieksza liste osob poza tym zostal on zrobiony przez jedna osobe i nie jest od dopracowany / REF 

Na potrzeby tego tematu wyobraź sobie, że nie mam co robić bo nie mam nóżek i siedzę przy komputerze czekając, aż ktoś napisze do mnie wiadomość lub otworzy issue na githubie bo nie działa mu mój projekt. Błagam, pomówienia są karalne. NG zadowoli Cię w stu procentach, po prostu postępuj według instrukcji instalacji i konfiguracji (wiki na gh jakby to nie było oczywiste)

@Thardess bez pan proszę ;)

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Na potrzeby tego tematu wyobraź sobie, że nie mam co robić bo nie mam nóżek i siedzę przy komputerze czekając, aż ktoś napisze do mnie wiadomość lub otworzy issue na githubie bo nie działa mu mój projekt. Błagam, pomówienia są karalne. NG zadowoli Cię w stu procentach, po prostu postępuj według instrukcji instalacji i konfiguracji (wiki na gh jakby to nie było oczywiste)

@Thardess bez pan proszę ;)

Kurcze jaka reklama, 

Co do pluginu to polecam ci funnyguilds i przerobić go lub dodać tam taba na 1.8.

Lub użyć NovaGuilds

1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...