Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wierzchowiec

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile kosztuje Pieczec dzika wojennego w zł ? I kiedy go mogę nabyć w Isie? czy on jest tam cały czas? Prosze o pomoc nie mam 25 lvl a chce miec wierzchowca

Opublikowano

Teraz jest kolo losu, dzik jest do wygrania. w zl +/- 60zl, zalezy od serwera, ale raczej ceny sa podobne.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Dzika można wygrać w kole losu albo (nadchodzącej) tomboli. W sklepie znajdziesz tylko świadectwa, które potem wymieniasz na pieczęć młodego dzika, wilka albo lwa.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Dzika można wygrać w kole losu albo (nadchodzącej) tomboli. W sklepie znajdziesz tylko świadectwa, które potem wymieniasz na pieczęć młodego dzika, wilka albo lwa.

Moge z nich bić tak ?

Opublikowano

Moge z nich bić tak ?

Tak, możesz

Opublikowano

Moge z nich bić tak ?

Tak, możesz

A którego wierzchowca najbardziej opyla się kupić za zł ? I jaką mam szanse na tego dzika w tomboli? :D

Opublikowano

Dzik z tomboli to już jest totalna loteria... Możesz wygrać po pierwszym losie pierwszego dnia, a może w ogóle go nie trafić przez całą tombole...
To samo tyczy się ludzi, którzy tombole za smocze znaki będą całą odblokowywać niby mają większą szanse na trafienie ale mogą w ogóle nic nie trafić...

Jak pisałem jest to loteria i więcej śmieci dropi niż coś normalnego ale to tylko jak to ktoś mi to mówił " Jak jest moje to to dostanę " Więc jeśli dzik ma być twój tego dnia no to będzie jak nie to nie dostaniesz :D.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Jak jesteś zainteresowany tym młodym zwierzakiem, to możesz go wydropić np z best kapitana. Niby według wiki można dropić od godziny 19 do 21 (codziennie), ale np dropłem normalnie w innych godzinach 2 sztuki.

Opublikowano

A ja bym ryzykował. :D Jeżeli oczywiście lubisz ryzyko. Ktoś pisał coś ostatnio o losowości w Metinie, więc zgadzam się w pełni z poprzednikami, ale może akurat to będzie Twój szczęśliwy dzień? Decyzja należy do Ciebie. ;)

Opublikowano

Świadectwo to możesz z metków i bossów wydropić w określonych godzinach. Możesz jakiegoś wierzchowca kupić z tych które się pojawiają okazjonalnie, teraz chyba jakieś kury na wielkanoc i wielbłądy sa.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Świadectwo to możesz z metków i bossów wydropić w określonych godzinach. Możesz jakiegoś wierzchowca kupić z tych które się pojawiają okazjonalnie, teraz chyba jakieś kury na wielkanoc i wielbłądy sa.

Ale ich się nie opyla bo na krótki okres są :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...