Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opóznienia w Metinie

KUBALIK1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pewien problem z lagami, opóznieniami w metinie. Nie jest to wina internetu i laptopa, ponieważ posiada on procesor i7, GTX660m i 16GB RAMu. Dodam, że na małym okienku jest wszystko dobrze, a jak zmienię na największa rozdzielczość i full screen to pojawiają się opóznienia.

Opublikowano

Przeczyść komputer aplikacją typu CCleaner, ustaw priorytet dla procesu Metina. Ogółem proponuję grać na 'window-mode', a nie fullscreen. Możesz sobie wybrać najwyższą rozdziałkę 1920x1080 i grać w trybie 'okienka'. Różnicy dużej nie odczujesz, ale będziesz miał mniejsze lagi. Taki już silnik metinowski ;)

Opublikowano

Defragmentacja dyskow, powylaczaj wszystkie aplikacje dzialajace w tle, rozdzielczosc: 800x600.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Powiem tak na Sami na największej rozdzielczości w oknie działa dobrze bez żadnych opóznień, a na Nebrisie są opóznienia przy takich samych ustawieniach.

Opublikowano

Mówisz zapewne o miejscach, gdzie jest multum innych graczy, jak M1, tak? Jeżeli w takim miejscu zminimalizujesz grę i powrócisz do niej, to będziesz miał lagi, niezależnie od komputera. Chyba, że chodzi o coś innego? Skontaktuj się z administracją tego serwera i powiadom ich o problemie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...