Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę informacji na temat serwerów prywatnych?

Emiloo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, w Nostale PL grałem sporą ilość czasu, jednak ze względu na te wszystkie bezsensowne aktualizacje i NosMarket jakieś półtora roku postanowiłem porzucić tą grę. Mimo to po latach grania sentyment pozostał i chciałbym wrócić, z tym że mam na myśli serwer prywatny. Niestety nie jestem w temacie i nie wiem jaki serwer jest najbardziej zaludniony przez Polaków, na jakim się najprzyjemniej gra i P2W nie ma znaczącego wpływu na grę. Prosiłbym o wypowiadanie się na jakich serwerach gracie oraz jeśli to nie problem to link/odnośnik do strony. Oprócz tego chciałbym jeszcze zapytać czy jest jakiś poradnik, jak dany serwer spolszczyć, z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam! :)

Opublikowano

Cześć.

Jedyny serwer na, którym będzie warto grać to narazie Entail (start jakoś za 2-3dni). Na Becie grało tam bardzo dużo Polaków. Teraz na Oficjalnej wersji myślę, że będzie podobnie.

Co do spolszczenia to większość privów wrzucasz po prostu do folderu z NT w dowolnej wersji językowej.

Opublikowano

Cześć.

Jedyny serwer na, którym będzie warto grać to narazie Entail (start jakoś za 2-3dni). Na Becie grało tam bardzo dużo Polaków. Teraz na Oficjalnej wersji myślę, że będzie podobnie.

Co do spolszczenia to większość privów wrzucasz po prostu do folderu z NT w dowolnej wersji językowej.

Dzięki za pomoc, zaraz go obczaję. :)

Opublikowano

Osobiście polecam NosWings jest to francuski server bardzo grywalny natomiast brakuje tam polaków :/

Opublikowano

Osobiście polecam NosWings jest to francuski server bardzo grywalny natomiast brakuje tam polaków :/

Bez swoich nie ma co grać. :x

Opublikowano

Żeby zagrać na NosWings potrzebny jest francuski client? Polski nie chce mi działać. Co tam jest takiego specjalnego, że warto tam grac? ;P

Opublikowano

Żeby zagrać na NosWings potrzebny jest francuski client? Polski nie chce mi działać. Co tam jest takiego specjalnego, że warto tam grac? ;P

No właśnie nic specjalnego.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...