Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzisz o moderacji działu TeamSpeak? Dyskusja - Ankieta.

`.Łukasz.

Ankieta: opinii moderacji  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz moderacje działu TeamSpeak?

• Pozytywnie
      2
    • Negatywnie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poprzedni temat przez administratora został usunięty z powodu "Jeśli ten temat powstał tylko dlatego, ze dostałeś niesłuszne ostrzeżenie to razem z reszta napiszcie do mnie pw. Wszystkie niesłuszne ostrzeżenia zdejmę, a słuszne wyjaśnię.

Z bogiem"

Nie, nie został stworzony tylko dlatego, że dostałem niesłuszne punkty.. Już spory czas temu sprawa została zgłoszona do Makina.. A ty jako administrator, powinieneś pierw zapytać się mnie czy to faktycznie tylko dlatego zrobiłem ten temat.. A nie słuchać się osób, którzy się wypowiedzieli w temacie..

Dodałem od siebie opinie negatywną na temat PGS jako zwykły użytkownik - Też mam do tego prawo..

Więc zanim usuniesz ten temat, pierw się ze mną skontaktuj..

Przywracam.

Jeżeli sądzisz, że dany moderator postąpił źle w tym dziale to możesz tutaj opisać sytuacje. Kanał pozwoli wyższej moderacji na szybszą rozmowe z danym moderatorem.

Wzór:

Nick zgłaszającego:

Nick oskarżonego:

Powód:

Temat:

Dodatkowe informacje:

Opublikowano

Według mnie ten temat nie ma najmniejszego sensu. Zastrzeżenia co do moderacji powinno się zgłaszać albo moderatorom globalnym albo administratorom. Ten temat nadaje się raczej na pogaduszki a nie do działu TeamSpeak. 

(')(.)(;)

Opublikowano

Według mnie ten temat nie ma najmniejszego sensu. Zastrzeżenia co do moderacji powinno się zgłaszać albo moderatorom globalnym albo administratorom. Ten temat nadaje się raczej na pogaduszki a nie do działu TeamSpeak.

Ja pier.. Co za społeczność..

Człowieku, weź wyjdź.. nie komentuj jak nie masz skargi na moderatora.

Opublikowano

Oj co do moderacji to pozostawia ona wiele do życzenia m.in. dawanie zbyt pochopnych warmów i faworyzacja takiej osoby jak Maja ;). Widać ze ewidentnie nabija sobie posty zadają jakieś śmieszne pytania o kolor/styl za niedługo będzie się pytać jeszcze o rozmiar ;/

Opublikowano

http://screenshot.sh/oeYEO9vzlRNho

http://screenshot.sh/odWq9igdjrbDI

Chyba nie muszę komentować a ty Łukaszku wyślij resztę screenów z rozmowy bo mi się nie chce xD

Haha! To jest temat stworzony na skargi do moderacji, nie użytkowników.. Moje screeny zostały już wysłane do Makina, gdzie się przyznales do rozwalania seserwerów będąc technikiem z tego działu.
Opublikowano

Gościu, ale ty jesteś zielony na MPC i nie wiesz, że takich tematów nigdzie nie ma, bo są ukrywane/przenoszone do kosza? 

Nie ma takich tematów, bo jest zawsze w nich chlew. 

Nick zgłaszającego: ja wiem, ja wiem, to ja - @iAnty
Nick oskarżonego: @Soanger
Powód: dał mi warna
Temat: offtopic
Dodatkowe informacje: napisałem tylko, że "@Maja.. jest spoko" w temacie z jej ikonkami.  ._.

Oj co do moderacji to pozostawia ona wiele do życzenia m.in. dawanie zbyt pochopnych warmów i faworyzacja takiej osoby jak Maja  ;). Widać ze ewidentnie nabija sobie posty zadają jakieś śmieszne pytania o kolor/styl za niedługo będzie się pytać jeszcze o rozmiar ;/

Maja faworyzowana na MPC.  XDDD

Opublikowano

http://screenshot.sh/oeYEO9vzlRNho

http://screenshot.sh/odWq9igdjrbDI

Chyba nie muszę komentować a ty Łukaszku wyślij resztę screenów z rozmowy bo mi się nie chce xD

Haha! To jest temat stworzony na skargi do moderacji, nie użytkowników.. Moje screeny zostały już wysłane do Makina, gdzie się przyznales do rozwalania seserwerów będąc technikiem z tego działu.

Pozwolę sobie to skomentować. I popieram lukas'a nie wiem czemu fatal jeszcze masz tutaj rangę technika jesteś jak chorągiewka wystarczy jedno słowo pewnej osoby i zrobisz wszystko rozwalasz ts itp wchodzisz na TS aby pomóc pomagasz przez 2-3 dni a potem leci przekierowanie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...