Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kopia CS:GO na inny komputer

Ultra_Kevin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Aktualnie posiadam starego laptopa na ktorym cs:go chodzi, ale sie przegrzewa, wiec postanowilem kupic nowy komputer gamingowy. Moj internet nie jest szybki, a cs:go wazy okolo 13GB. Wiem, ze w opcjach steam jest kopia zapasowa plikow gry, ale czy to bedzie dzialac jak zrobie kopie i wkleje ja poprzez przywroc kopie zapasowa na nowym komputerze? Oczywiscie konto te same. Prosilbym o jak najszybsza odpowiedz.

PS. Jezeli bedzie mozna zrobic kopie plikow gry to w jakim formacie DVD, CD czy wlasnym?

Opublikowano

Myślę że łatwiej byłoby skopiować folder z cs na pendrive. Możesz spróbować z tą kopia ale jak ja robiłem to mi nie zadziałało

Opublikowano

poprzez przenosny dysk twardy. Na nowym komputerze, ktory otrzymam jutro zainstaluje steam. Wkleje do steam/backups, a nastepnie na steam wezme steam/przywroc kopie zapasowa gry/przywroc kopie zapasowa.

Opublikowano

bierzesz pendrive, pakujesz tam folder z csem (tylko) potem instalujesz steama na nowym kompie, instalujesz cs:go w tym miejscu ktorym wypakujesz tego csa z pendrive i steam ci wykryje gre.

Opublikowano

I kogo ja mam posluchac, skopiowac gre przez steam czy wlasnorecznie :( Hard pytanie. Ciezko, ciezko nwm kogo pomysl wypali na 100% A ktos z was juz tak robil czy po prostu wymysla pomysly?

Opublikowano

Nie ma znaczenia, efekt będzie ten sam. Możesz to zrobić manualnie i tak też będzie najpróściej (sposób, o którym napisał rauespl), dlatego ja się zastanawiałem o co chodzi z tą kopią zapasową. ;) Skopiuj folder csgo, a na nowym komputerze zainstaluj Steama i wklej skopiowany folder w tę samą lokalizację, po czym wykonaj spójność plików gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...