Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Streamowanie metina z rodziną?

TheThunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

takie pytanie zaczynam streamować niedługo z metina taki mam pomysł na pierwszy dzien streamu

jakbym zaczął streamować z rodzina gre w metian np. bym gadał HEHE MAME ROBIMY MISJE Z NIEPOKAŹNYM PIESZYM O 19:00

mame przylatuje a my tu montujemy roski na podłodze normalnie jak Seon-Hae a potem pijemy i mówie tate chociaz ty tez a on mowi no dobra synu w końcu biała ros od 55 lvla

pije ze mną i nagle mówi O K***A CZUJE 100 DEFA ZARAZ ROZJEBIE PAJĄKI wszyscy smiechamy i sie zataczamy streamujac krzycze no teraz robimy glosowanie piszcze na czacie ZUO

no i robimy tak ze zamawiamy z 30 szt browarów po każdym jednym z kazdego rodzaju i próbujemy je wszystkie ojebać pomte o 21 robimy ulepszanie u kowala i dremy sie nazwajem
MAME PO CO MNIE ROBIŁĄS JESZCZE MI JEBANEGO FMSA SPALIŁAS, PROSZĘ CZAT O SPAM JM
potem o 23 MAME TATE WŁĄCZAJ MASKE UCZUĆ TAŃCZYMY DO KAMERY I donejty sie sypiom za co kupuje nowe itemki i pozdrawam graczy

potem sadzam tate przed komp a ten sie boji zabic niedzwiedza na 50 lvlu xD czy cos

o północy EVENT WĘDKARSKI wyciagamy starą wedke i probujem trafic spławikiem do butelki po pijaku a potem ociec czyta czasopisma o szczupakach i robimy donejty na nowe czasopisma

gadajcie o czym myslicie tym

czy by przeszło

dziekuje

xD

Opublikowano

Ja to już gdzieś widziałem. #Magical ^^

Powiem Ci szczerze, że zapewne zdobylibyście swego rodzaju fejm, ponieważ każdy by to przekazywał dalej. Połowa by to potraktowała jako żart, druga połowa mówiłaby o patologii. Zawsze lepiej jest się pośmiać niż siedzieć bezczynnie i narzekać na nudne życie. Czemu nie! :)

Opublikowano

ja p******e ... 

serio ? 

Edit: i c**j pewnie warn bedzie -,-

Dobra to napisze Ci, ze normalnych streamow czy filmikow z metina nie chce mi sie ogladac bo to nie dosc ze c**jowo wyglada to i tak niczego z tego nie wyciagne bo znam gre na wylot (jak wiekszosc grajacych). A zeby to ogladac dla "beki" to wątpie zeby to bylo śmieszne, bardziej zalosne. 

C**j, za te 5 czy moze 10 lat bedziesz miec dzieci, nie daj bog dalej bedzie ten filmik krazyc w internetach. To  wtedy wydasz wiecej na pieluchy dla gówniaków niz na tym zarobisz, bo sie posrają ze smiechu. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

ZagajQ, a lepiej siedzieć, mieć nudne życie i nic nie robić? On ma na myśli nagrywanie tego dla żartów, a nie żeby pokazywać 'patologię' w rodzinie. Niech spróbuje, jak nie wyjdzie, to przestanie i tyle. ;) Poza tym, możesz spojrzeć na takiego Magicala. Pewnie wiele osób mu to powiedziało 2 lata temu, a on i tak nagrywał to, jak żyje, kim jest etc. Nie udawał i teraz ma z tego niezły zarobek. Jest taki cytat "Mogę zaakceptować przegraną, ale nie mogę zaakceptować niepodjęcia próby."

Opublikowano

ZagajQ, a lepiej siedzieć, mieć nudne życie i nic nie robić? On ma na myśli nagrywanie tego dla żartów, a nie żeby pokazywać 'patologię' w rodzinie. Niech spróbuje, jak nie wyjdzie, to przestanie i tyle. ;) Poza tym, możesz spojrzeć na takiego Magicala. Pewnie wiele osób mu to powiedziało 2 lata temu, a on i tak nagrywał to, jak żyje, kim jest etc. Nie udawał i teraz ma z tego niezły zarobek. Jest taki cytat "Mogę zaakceptować przegraną, ale nie mogę zaakceptować niepodjęcia próby."

Jasne, ja to rozumiem, ale chodzi mi tu o ambicje. Mozna nagrywać coś dla jaj, żartów itp... ale w różny sposób. 

Jego sprawa. 

14.08.2010 - rejestracja

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Żartem to ten temat został zrobiony, a wy wymyślacie i zachęcacie co pokazuje że taka patologia (która powinna być zduszona w zarodku) jak megical ma prawo bytu, nakręcacie temat, a ci patologiczni ludzie myślą że są fajni i ogląda ich tyle osób że to musi być to! Wy naprawdę nie zdajecie sobie sprawy że promowanie patologii prowadzi tylko do jej poszerzania, i najgorsze w tym jest to że nie widzicie w tym nic złego ... aż strach zastanawiać się w jak CHORĄ stronę poszła ewolucja, przynajmniej w waszym przypadku, skoro nie widzicie różnicy między zabawa, i luźnym podejściem do tematu, a czystą patologią.

76561198013232167.png

Opublikowano

Żartem to ten temat został zrobiony, a wy wymyślacie i zachęcacie co pokazuje że taka patologia (która powinna być zduszona w zarodku) jak megical ma prawo bytu, nakręcacie temat, a ci patologiczni ludzie myślą że są fajni i ogląda ich tyle osób że to musi być to! Wy naprawdę nie zdajecie sobie sprawy że promowanie patologii prowadzi tylko do jej poszerzania, i najgorsze w tym jest to że nie widzicie w tym nic złego ... aż strach zastanawiać się w jak CHORĄ stronę poszła ewolucja, przynajmniej w waszym przypadku, skoro nie widzicie różnicy między zabawa, i luźnym podejściem do tematu, a czystą patologią.

Autor tego tematu mówi o żarcie i zabawie, a nie o tym, że ma patologiczną rodzinę, którą chce nagrywać. ;)

Opublikowano

Czasami zastanawiam się, co ja tutaj robię...

Nie przeszłoby, zbyt idiotyczne.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Autor tego tematu mówi o żarcie i zabawie, a nie o tym, że ma patologiczną rodzinę, którą chce nagrywać. ;)

macie łapke i suba za tą wypowiedź

Zamiast pisać o tym na grupie gdzie większość to nudne osoby zacznij to robić a samemu zobaczysz

to własny content jeśli gdzieś na jakaś grupę zostało to wklejone to nie przeze mnie

xD

Opublikowano

Zamiast pisać o tym na grupie gdzie większość to nudne osoby zacznij to robić a samemu zobaczysz

o c**j skisłem xD

wiekszosc to nudne osoby... nie no serio? Koles - jarasz sie metinem i filmikami z niego. 

I oceniasz wszystkich nikogo pewnie nie znając xD

14.08.2010 - rejestracja

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

pije ze mną i nagle mówi O K***A CZUJE 100 DEFA ZARAZ ROZJEBIE PAJĄKI wszyscy smiechamy i sie zataczamy streamujac krzycze no teraz robimy glosowanie piszcze na czacie ZUO

i dremy sie nazwajem MAME PO CO MNIE ROBIŁĄS JESZCZE MI JEBANEGO FMSA SPALIŁAS, PROSZĘ CZAT O SPAM JM

potem o 23 MAME TATE WŁĄCZAJ MASKE UCZUĆ TAŃCZYMY DO KAMERY I donejty sie sypiom za co kupuje nowe itemki i pozdrawam graczy

potem sadzam tate przed komp a ten sie boji zabic niedzwiedza na 50 lvlu

Dla ciebie to co napisał jest zabawą i żartem? skoro tak to jesteś właśnie taką osobą o której wspomniałem w moim poście wyżej. Tyle w temacie z mojej strony bo nakręcanie go przez takie posty jest hipokryzyjnym podejściem z mojej strony dziękuje i bez odbioru.

76561198013232167.png

Opublikowano

Ojj tak, lepiej być nudną osobą i nagrywać kolejne gameplaye, recenzje, openingi, (wpisz co chcesz), bo wcale nie ma tego na youtubie. Pomysł, który autor przedstawił jest bardzo oryginalny i tam nawet nie muszą występować jego prawdziwi rodzice czy członkowie rodziny. To mogą być chociażby aktorzy :)

Opublikowano

i dremy sie nazwajem MAME PO CO MNIE ROBIŁĄS JESZCZE MI JEBANEGO FMSA SPALIŁAS, PROSZĘ CZAT O SPAM JM

potem sadzam tate przed komp a ten sie boji zabic niedzwiedza na 50 lvlu

Dla ciebie to co napisał jest zabawą i żartem? skoro tak to jesteś właśnie taką osobą o której wspomniałem w moim poście wyżej. Tyle w temacie z mojej strony bo nakręcanie go przez takie posty jest hipokryzyjnym podejściem z mojej strony dziękuje i bez odbioru.

chlip chlip mpcforum poważny biznes xD

wow posty takie poważne

wątki takie MĄDRE

xD

Opublikowano

Według mnie to nie przejdzie! :D Ale najlepiej spróbować na własnej skórze. Już nie takie pomysły zdobywały oglądalność :P

brak

Opublikowano

dawajcie jakiejs pomysly na stream

za pol roku rok wynajme aktorow albo jak nie bedzie mnie stac to namowie swoich bo utrzymuje ich xD

teraz tylko poczekam aż to zapomnicie i realzuje swoj plan

dajcie jakiejs pomysly na sklep z koczulkami, kubkami

jakis nick i  jak sie wybic do 100 widzow conajmniej

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...