Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Global - Kilka pytań

Dawko3126

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam zamiar zagrać na globalu (Negros) i mam parę pytań co do rozgrywki. 

- Warto kupić yangi z allegro 100kk za ~25zł czy lepiej kupić coś z IS'a i sprzedać w grze

- Na jaki czas jest ten kostium Samuraja? I czy można zmienić w nim ten bonus gdyby mi się nie podobał?

- Czy warto zrobić postać 36lv i stać z lvl'em?

2863366318.png

Opublikowano

Witajcie, mam zamiar zagrać na globalu (Negros) i mam parę pytań co do rozgrywki. 

- Warto kupić yangi z allegro 100kk za ~25zł czy lepiej kupić coś z IS'a i sprzedać w grze

- Na jaki czas jest ten kostium Samuraja? I czy można zmienić w nim ten bonus gdyby mi się nie podobał?

- Czy warto zrobić postać 36lv i stać z lvl'em?

Kupujesz 100KK bierzesz sobie zbroje +7 na 34lvl, mixujesz za zmianki 20lvlowe i expisz postacie, kupujesz srebrna +9 (25-40 zaleznie od serwera), ebo +9 (tyle samo +5kk), hełm +7, wierzchowca dropisz 19-21 i można już fajnie grać :)

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Co do yangów to zawsze się to opłaca na samym początku gry. Te 25 zł to nie jest majątek, a 100kk na starcie może bardzo ułatwić rozgrywkę na dłuższą metę. :)

Opublikowano

Polecam zainwestować 20zł w m2boba. Inwestycja szybko się zwróci. Ja stawiałem cztery konta na drop FMS, dwa konta stały od strony Jinno. Pierwsze konto było ustawione na CH/1/2/3, drugie konto na CH/4/5/6. Trzecie konto stało po prawej stronie do góry, na best. łuczniku (CH1/2/3/4/5/6). Dwa pozostałe konta przeważnie były w m2. Średni dorobek dzienny to około 50-70fms więc zakup bota szybko się zwróci. Czasami się zdarzało, że wydropiłem maks 20fms na dzień (zależy od dnia). :/ Jeśli chodzi o kupno yang to oczywiście, że Allegro ze względu niższej ceny niż w item shopie. Według mnie stanie na 36lvl nie ma sensu, ale każdy ma swoje zdanie.

brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...