Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję Kogoś Kto Zna Się Na Modyfikacji Clienta Gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zajmuję się modyfikacją Clienta gry, ale gucio mi wychodzi, kiedyś na Tym forum napisałem buga z medalem ;P, all się podobał, to postanowiłem wymyśleć coś jeszcze.

Pytanie do andrzejt17 i tej ekipy z górnej półki, jak mamy okno sklepu, tam gdzie wpisuje się ceny, to możemy przeciągnąć EQ które mamy na sobie, dajemy np: 15kk za Ribka +9 którego mamy na sobie, ale gdy chcemy włączyć sklepik, to wyskakuje w oknie czatu coś po chińsku i takie pytanie, czy to jest w Clientcie gry czy na Ich serwerze?

A jeżeli w Clientcie to czy dało by się tak go zmodyfikować aby wystawiało sklep?

No bo ktoś kupuje Ribka, kase mu odejmuje, My mamy nadal Riba, jemu ,,kraszuje" Metka, a nam doładowuje kase (tak to bynamniej widzę), nie dawajcie mi proszę -, nie jestem pewnien czy to działa, dlatego się pytam.

Opublikowano

To jest ustawione na serwerze, a po za tym jak by to było możliwe to jak ktoś kupi ribka to go ci zabierze z postaci po zdjęciu ribka, wydaje mi się że kiedyś był taki bug na prv. ;)

Opublikowano

Ostatnio zajmuję się modyfikacją Clienta gry, ale gucio mi wychodzi, kiedyś na Tym forum napisałem buga z medalem ;P, all się podobał, to postanowiłem wymyśleć coś jeszcze.

Pytanie do andrzejt17 i tej ekipy z górnej półki, jak mamy okno sklepu, tam gdzie wpisuje się ceny, to możemy przeciągnąć EQ które mamy na sobie, dajemy np: 15kk za Ribka +9 którego mamy na sobie, ale gdy chcemy włączyć sklepik, to wyskakuje w oknie czatu coś po chińsku i takie pytanie, czy to jest w Clientcie gry czy na Ich serwerze?

A jeżeli w Clientcie to czy dało by się tak go zmodyfikować aby wystawiało sklep?

No bo ktoś kupuje Ribka, kase mu odejmuje, My mamy nadal Riba, jemu ,,kraszuje" Metka, a nam doładowuje kase (tak to bynamniej widzę), nie dawajcie mi proszę -, nie jestem pewnien czy to działa, dlatego się pytam.

jeśli grasz na chinolu to prawdopodobnie masz bardzo dużo kasy i jak go wystawisz i wszystko kupią będziesz miał ponad 2kkk wtedy shopu nie można na chinolu wystawić :x

a co do spol może masz zablokowanie sprzedawanie tych itemów na kliencie ;x po niektórych patchach ja mam tak z zwojami ale f7 mogę używać ;-]

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Aha wielkie thx, czyli na sewerze, czyli nic z tego ;P.

Ok już rozumiem, masz + marcinvx.

UP, Gram na PL, mam tam tylko 80kk.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...