Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje Pluginów Lub Skryptów na SV+FR

macioo19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , potrzebuje pomocy robimy z kolegami serwer survival + frakcje na 1.8 a jak wiadomo nie które rzeczy nie działają!  Otóż potrzebuje plugin na gildie 1.8 full config na itemy dla gracza vipa i konta svip funnyguild odpada bo nie dzialaja svipy :( / skrypta na boyfarmera 1.8 bo z tego co widzialem tylko pluginy na to dzialaja oraz skrypta do pluginu citzen na rozmowe npc [w sensie ze jak zblizam sie do npc on zaczyna mowic do mnie ] napisalem jednego wlasnie ale cos rozmowa po czym on nas tepa dajac itemek ale jak mowie rozmowa sie nie wyswietla mi w nim nie dziala nwm czemu !

command /cititp:
description: Ustawienie punktu teleportacji NPC
trigger:
set {npc.teleport} to location of player
message "&7Ustawiono punkt teleportacji NPC"
on right click on entity:
if player is holding 322:
if name of entity is "Baldr":
send message "&7Witaj w Atlancie graczu!"
teleport the player to {npc.teleport}
wait 3 tick
remove 1 322 from the player
stop
else:
if name of entity is "Baldr":
send message "&6[&8Strażnik &7Baldr &6-> me] &7Stój! Nie możesz iść dalej.. Tak w ogóle to jestem Baldr, najemnik. Strzegę tych wrót do atlanty na polecenie waszmości Makharta. W sumie mógłbym cię przepuścić dalej ale musisz mi dać złote jabłko bo jakoś tak zgłodniałem. &6[&7Aby się teleportować weź do ręki przedmiot który chce NPC i kliknijj na nim PPM&6]"
stop
command /cititp2:
description: Ustawienie punktu teleportacji NPC
trigger:
set {npc.teleport2} to location of player
message "&7Ustawiono punkt teleportacji NPC"
on right click on entity:
if player is holding 340:
if name of entity is "Luna":
send message "&7Witaj w komnatach Withera graczu!"
teleport the player to {npc.teleport2}
wait 3 tick
remove 1 340 from the player
stop
else:
if name of entity is "Luna":
send message "&6[&8Strażniczka &7Luna &6-> me] &7Stój! Wiesz na jakie niebezpieczeństwo się narażasz? Z polecenia jego królewskiej mości Makharta I mam zakaz wpuszcznia kogokolwiek do komnaty tego przeklętego Withera! Mogę się zgodzić wyłącznie wtedy jeśli przyniesiesz mi książkę, tak.. myślę że wtedy powinnam cię wpuścić. &6[&7Aby się teleportować weź do ręki przedmiot który chce NPC i kliknijj na nim PPM&6]"
stop

Opublikowano

Odpada / Nie działa na 1.8 nwm czemu / za duzo pierdzielenia z nim chyba faction by byl dobry ale po polsku na 1.8 

Co za przypadek, że NG działa na wszystkich wersjach od 1.7.5 do 1.11.2 oprócz 1.8 ;)

Pisz PW z logami i configiem, pewnie zrobiłeś gdzieś błąd.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...